Pingvini su stvorili Hrvatsku

Teška srca i sa knedlom u grlu, MAHNITI JE je čestitao dan oružanih snaga i izvalio još jednu mitsku rečenicu.”Bez Hrvatske vojske ne bi bilo hrvatske države.” Nemoj zajebavat? A ja mislio da su se pingvini borili protiv četnika. Ovaj momak je stvarno GLUP KO KUR*C i nema mu pomoći. Ili jednostavno nema sreće dok razmišlja? Idemo dalje. Biser broj 2: “30. svibnja nije Dan državnosti i njegova promjena bi zbunila ljude?!” Mene a i ogromnu većinu Hrvata, sigurno ne će zbuniti. Jer samo taj datum priznajemo. Poznato je da bi ti najradije slavio “29. Novembar.” Međutim, zaboravio si na jednu sitnicu, slučajni preCedniče. Fali ti država. Nema je, gotovo, pojela maca…. Ovaj urbani krkan, je tipičan predstavnik gube koju predstavlja, a to je oko 1/4 građana Hrvatske. Tiha većina ga nije birala ali ga moramo trpiti još 4 i pol godine. Kada bi čovjek htio počiniti samoubojstvo, popeo bi se na Milanovićev ego i skočio na njegov kvocijent inteligencije. Uspjeh je zagarantiran. Svatko ima pravo biti glup, ali je očito da naš Zokica zloupotrebljava tu privilegiju.

U susjednoj banana republici, došlo je do međusobnog obračuna akademskih građana tamnije puti. Tri doktora nauka su platila glavom. Neslužbeno saznajem da je povod bio diplomski rad iz filozofije. Ova trojica su probala prepisivati, i eto ti “belaja”. Ovo samo pokazuje koliko je ta omladina željna znanja, i uopće ne razumijem ljude koji imaju averziju prema “migrantima”. Biblija i Kuran su potpuno isti i svi imamo zajedničkog Boga. Reče komunjara Franjo, poznatiji kao lažni Papa.

Svaki dan nas hrvatski četnici bombardiraju imbecilnim izjavama. A tariguz portali ih obavezno objavljuju na naslovnicama. Ne zato što hoće, nego što moraju. Jer zna se odakle dolazi lova. Jedna od žeščih jugo-dilajli je i potrebita “spisateljica” Vedrana Rudan. Očito je da se radi o spodobi sa ozbiljnim psihološkim problemima, koja svoje komplekse liječi iživljavanjem nad Hrvatima. Pošto je jasno da se radi o nedojeb*noj babi, pala mi je na pamet teza gosp. Sigmunda Frauda, da je “seks korijen svega”. Potpisujem majstore. I GARANTIRAM da bi se nakon par seansi sa 2-3 obdarena crnca , drugarica Vedrana osjećala puno bolje. Uz obaveznu cigaru poslije snošaja, možda bi od sreće zapjevala i “Čavoglave”? Ipak, prije bilo kakvog tretmana, obavezno se treba konzultirati sa Đikićem, jer čovjek sve zna. Ako je slučajno nedostupan, može i sirovina zvana Lauc.

Na RTL-u (Retardirani Tv Levičari) egzistira neka Mojmira Pastorčić. Voditeljica kažu? Nedavno joj je čuko ušetao u kadar i to je bila vijest dana. Pun mi je pimpek čudnih ljudi sa čudnim imenima, koji su dobili posao isključivo zahvaljujući trofaznim genima. Da Mojmira? Žalosna joj i keva, i ženski roditelj. Ima li kakve šanse da u skorijoj budućnosti vidimo nekoga tko je inteligentan, lijepo izgleda i ne potiče s one strane Drine? Na primjer gđu. Karolinu Vidović Krišto. Koja je dobila nogu s YUtela samo zato što je Hrvatica i ima ispravne Domoljubne stavove. Teško, jel’ da? Ne uklapa se u programsku shemu. Možda poslije izbora bude malo bolje, ali ne bi se smio kladiti. Kakvi god rezultati bili, mi još uvijek nećemo imati HRVATSKI TV kanal. A problem nije u novcu, nego u IZDAJI nacionalnih interesa.

Glede izbora, unaprijed su poznate dvije stvari. Dobra i loša. General Glasnović će opet biti zastupnik Dijaspore, i nema šanse da mu se netko od HDZ-ovih paževa približi. A loša? Profesionalno srbče zvano Pupi, će opet sjediti u Vladi. Ostalo i nije toliko bitno. Jer kada bi izbori stvarno mogli nešto promijeniti, banda bi ih davno ukinula.

Primjetna su i sada već tradicionalna, predizborna hapšenja. A iza svakog slučaja stoji i te kako valjan razlog. Na primjer, privođenjem Ane Karamarko upućena je jasna poruka Tomi. Da i ne pomišlja na sudjelovanje na ovim izborima. Očito je da ga se još boje. Hoće li im uspjeti ne znam, ali bi u svakom slučaju volio vidjeti gosp. Karamarka kao jednog od kandidata. Što se tiče male Josipe Rimac, stvar je i više nego jasna. Nije nikome odjednom proradila savjest, nego je u pitanju još jedna predstava za narod. “Vidite kako HDZ riješava problem korupcije u svojim redovima.” Možda griješim, ali čini mi se da je ova rečenica poanta cijelog ovoga cirkusa.

Da peder-četnikuša Brnabić nije pozvala “trofazne” da ne ljetuju tamo gdje nisu poželjni, nikada ne bih saznao neke stvari. Na primjer, samo prošle godine su “nebeski turisti” ostvarili 700 tisuća noćenja u našoj zemlji. Impozantna cifra. Ali imam jedno pitanje: “Trebaju li nam četalji?” Normalno da ne možeš nekome zabraniti dolazak, samo na osnovu nacionalnosti. Ali stoka još nije platila ratnu odštetu, niti se službeno ispričala. Znači NEMA KUPANJA, dragi opančari. Nisam rasist, nego samo realist. I nikako ne shvaćam jednu stvar. Kako se možemo praviti kao da se ništa nije dogodilo? I to samo zbog šake “evra”. Koliko se sjećam, prošlo ljeto je bila neopisiva gužva i svi su kapaciteti bili popunjeni. Da nisu došli srbi došao bi netko drugi, tako da uopće ne bi bili na gubitku. Ali kome ja ovo pričam…..

Neprijatelj nikada ne spava i zato uvijek treba biti na oprezu. Nedavno me čovjek pita, kako to da me ne blokiraju kad stalno pišem protiv kmera? Pitam ga je li me zajebava, pošto su mi u zadnje 2 i pol godine 15 puta brisali FB profil? Nije kaže on. “Mene svako malo brišu pa sam te htio pitati za savjet?! Pogledam mu profil, kad ono lola prijavljen još od 2016?! Oprosti kume, ali meni ovo liči na udbašku provokaciju tako da te moram blokirati. Radi se osobi sa “pravim” imenom i prezimenom. Mene i dan danas neki prozivaju zbog “Urbanog desničara”, a svaka treća osoba koristi lažno ime na društvenim mrežama. Mogao sam i ja napisati da se zovem Ivo Ivić ili Josip Horvat i valjda bi onda bio “vjerodostojan”. Bi li? Po meni je poštenije biti “Urbani” nego Ivo ili Josip, jer je u mome slučaju očito da se radi o pseudonimu. Pravo ime mi je Zvonko i smatram da je to sasvim dovoljno. Osobno nikada nikoga nisam pitao kako se zove, jer me to uopće ne interesira. Poanta? Nije bitno ime, nego ono što pišeš.

Kad sam se prvi put prijavljivao na FB, tražio sam pseudonim koji će u startu odbijati kmere. I nisam pogriješio. Druga stvar. U svakom mom tekstu ima elemenata za tužbu i kaznenu prijavu. Zato jer pišem bez pardona, cenzure i političke korektnosti. Drugačije ne mogu, ne znam i NE ĆU. A stvarno nemam para da nekom uvrijeđenom crvenom shupku, plaćam za “duševne boli”. I to bi u suštini bilo to. Zadnji put ponavljam. Kome smetam, neka me blokira ili neka ne čita moje pizdarije. To je puno poštenije, nego me cinkati raznim Faktografima i Gongovima. Jer to je dno dna.

Sve ovo ima i dobrih i loših strana. Kaže mi kum Marijan koji kao admin. redovito “dezinficira” svoju grupu “Stožer za obranu Hrvatske”, da mu je netko rekao da sam počeo iskakati iz paštete. U pravu je. Svrha svega što radim, je da maksimalno nerviram kmere i jude. Pošto često pretjeram, izgleda da sam počeo ići na živce i našima. Ispričavam se. U isto vrijeme me na Redditu, momak pod nadimkom “Imotadin” (pretpostavljam da je iz ImoCkog), ovako opisuje (citiram): “Urbanog desničara treba čitati. Lik je razbacan svugdje po internetu. Imaš dojam da se iza jedne osobe skriva stotine drugih. Urbani Desničar je žestoka krv. Ima iskustva. Ima odvažnost. Pamet. Pučko-zajebantsku prirodu.” Hvala kume, jer upravo to mi je i cilj. Kad su me počeli svako malo izbacivati sa FB, obećao sam im jednu stvar. Za svaki izbrisani profil, otvaram sebi novi račun na nekoj od internet platformi. Pa sam tako prijavljen na 15 mjesta (što je najgore zaboravio sam pola lozinki). Jebaji ga….Nemojte ovo shvatiti kao kurchenje, jer nisam taj tip igrača. Samo sam (po tko zna koji put) želio razjasniti neke stvari. I više neću. Jovanke mi.

Očalinko poručuje, kako ćemo od EU dobiti 10 milijardi eura za saniranje posljedica corone. EK predlaže da paket pomoći za oporavak privrede u EU ukupno bude 1.850 milijardi eura. Što znači da naš dio “kolača” iznosi malo više od 0.5%. Uspjeh? Kako za koga. Prvo, vi niste bili sposobni povući ni trećinu novca iz fondova koji su nam besplatno bili na raspolaganju, tako vam da ova cifra ne pije vode. Drugo, ovo nije pomoć nego KREDIT, koji će netko kad-tad morati vratiti. S kamatama, normalno. Treće, da bi uzeli ovu lovu treba skinuti gaće, lagano se nageti naprijed i čekati da ti ga netko “složi”. Jer danas ništa nije “zabadava”. Nije naš Njonjo blesav što u džepu uvijek nosi tubu vazelina. Ima čovjek iskustva. I četvrto i najvažnije. Sada kada je provaljena laž zvana corona, jasno je kao dan da uopće nije trebalo zdrave ljude držati u kućnom pritvoru. To je čak i “heroina” Alemka neki dan priznala. Ima li kakve isprike na vidiku? Ima kur*c moj.

Non-stop ponavljam da ne treba čitati Soroševa glasila. Jer im svakim našim klikom pomažemo. Imamo “Hrvatski tjednik” i 4-5 naših portala, što je sasvim dovoljno za pravu informaciju. Ali ako namjeravaš nešto napisati o aktualnim događanjima, moraš barem proviriti na par njihovih portala. Tako da sam u “favoritima” ostavio: Dnevnik, T-portal i Dnevno. Da mogu svako jutro pogledati naslove i ništa više. Nema teorije da bi kliknuo na njih i pročitao tekst. A njihova glupost je naša inspiracija. Milemimatere ako ne djeluju bolje od Red Bula. Odmah dobijem krila a ruka sama ide prema tipkovnici. Tako da u zadnje vrijeme imam problem sa pisanjem ali u obratnom smislu. Napišem toliko toga, da na kraju pola moram izbrisati. Vidim da Nova TV slavi 20 godina postojanja. Kao i svi vi, svjedočio sam postupnoj degradaciji ove nekada ozbiljne i profesionalne TV kuće. Pogotovo Dnevnika u 19:15h. Za razliku od HTV-ovog, bio je to TV u boji. A danas? Samo jedna od mnogih emisija bez sadržaja, sa puno lažnih vijesti i globalističke propagande. Još kad vidim pekinezera Bagu, nemam apetita nekoliko dana.

Slična je situacija u cijelom svijetu. I glede TV-a, tiska i društvenih mreža. Totalna blokada i cenzura svakog pokušaja logičnog razmišljanja. Twitter je čak počeo cenzurirati i Predsjednika Trumpa, zbog širenja “dezinformacija”?! I što bi onda mi obični, mali ljudi trebali očekivati? Međutim “tata” Donald je odmah krenuo u kontraofanzivu, i formirao komisiju koje će istražiti Google, FB, Twitter i Instagram zbog cenzure. A pale su i prve tužbe. Do Američkih izbora je ostalo malo više od 5 mjeseci, a Trumpu se nema tko suprostaviti iz redova Demokrata (čitaj: komunjara). Ostala im je samo laž i pokušaj namještanja izbora dopisnim putem. Sve to uz svesrdnu pomoć Kineske KP. Koja je postala vrlo zajeban igrač. Svi znamo da je dragi Bog stvorio svijet. A sve ostalo je napravljeno u Kini. Unatoč svemu, uopće ne sumnjam u Trumpovu pobjedu. Jer ljudi poput njega se rađaju jednom u 100 godina.

Soroščad ga naziva “kontroverznim”!? Jer se zalaže za slobodu govora na internetu i jednake kriterije za sve. Koji bezobrazluk od strane POTUS-a. Što je majmunima “kontroverzno”? Kao i uvijek, ISTINA. Jer kad izgube monopol na nju, najebaće ko’ žuti. Takozvani “filantropi” (GLOBALISTI) su uložili ogromna sredstva u kontrolu medija, a sad neki Donald tvrdi da ljudi imaju pravo čuti i drugu stranu priče. Nedopustivo i nedemokratski, kažu oni. Jer njihov pojam demokracije, se ne razlikuje puno od onoga iz pokojne juge. ONI će nam sve lijepo objasniti, i na kraju donijeti zaključke koji nemaju veze sa zdravom logikom. A sve to, da se mi ne bi mučili. I umjesto da budemo zahvalni, neki se još bune? Svašta će na svijet…..

Ovako zbori pravi državnik:Republikanci osjećaju da platforme društvenih medija posve utišavaju glasove konzervativaca. Snažno ćemo ih regulirati ili zatvoriti, prije nego što ikada dozvolimo da se to dogodi. Twitter u potpunosti guši SLOBODU GOVORA, i ja, kao Predsjednik, neću to dozvoliti! Počnite se pošteno ponašati i to ODMAH! Moj dobri Donalde, Twitter je mila majka u poređenju sa FB. Koji je danas 100% u rukama antifa, pedera, globalista i ostalih štovatelja SOTONE. Žalbe, prigovori, apeli i ostale stvari nemaju nikakvog efekta, jer kod njih vlada JEDNOUMLJE.

A kod nas? Ništa novo. Dave nas namještenim anketama i izvlačenjem starih “afera” iz naftalina. I tako nas zajebaju iz tjedna u tjedan. Najgore mi je onih prvih 5 dana poslije vikenda. Trenutno su na udaru Nino Raspudić i žena mu. Pa se svako malo javljaju veliki “katolici” (žive u višekatnici) i zamjeraju mu što se razveo. Ćuj to? Ninu rado čitam i cijenim kao intelektualca, pa ne kontam što mu je Ćuprija trebala u životu? Sa nekim njegovim izjavama se ne slažem, ali tko sam ja da bi drugima sudio? Vidio sam par dokumenata, koji svjedoče da je bio član jednog od mnogih društava financiranih od strane Soroša. Ali nećemo se baviti tračevima. Za to postoji “žuti tisak” koji sam maloprije spomenuo. Da zaključimo. Sve je u redu, sve je pod kontrolom ali pacijent (RH) je još uvijek na aparatima. A sve je dobro dok ne nestane struje…..

Konačno se nastavlja i nogometno prvenstvo (bez gledatelja), tako da ću konačno imati razlog za upaliti TV. Nije bitno što je prvak već poznat, važno je da se lopta ponovo zakotrljala. Da je sve išlo po planu, sada bi nestrpljivo čekali EP i opet bili ujedinjeni u potpori svetoj nogometnoj reprezentaciji. A i to je moglo imati pozitivan utjecaj na izbore. Ali što je, tu je. Za to vrijeme najveći orjunaš među nogometašima zvani Nikola Kalinić, je trenutno bez kluba jer ga nitko neće. A silazna putanja je počela onoga trenutka kad je (pod pritiskom orjunaša) odbio na SP igrati za Vatrene. Sve se vraća, sve se plaća….

Kad smo već kod hrvatskih četnika, samo da onako naivno priupitam nadležne:”Kako ide istraga oko svastike?”. Još tapka u mjestu? Čudi me to? Zna se da je Ostoja organizator svega, znaju se i imena dvojice debila koji su to uradili ali nema “političke volje” da se ovaj slučaj konačno riješi. U prijevodu, nitko se želi nikome zamjerati jer su im fotelje i glasovi na izborima daleko važniji. A o šteti koja je napravljena HNS i ovoj državi, više nitko i ne govori. Sve će ovo jednoga dana doći na svoje, a parole tipa: “Da Bog da sve izgubili!”, će im se i te kako odbiti od glavu. U to sam siguran. A diskusija s njima nema nikakvog smisla. Jer bez obzira koliko čovjek bio pametan, još nitko nije uspio uvjeriti budalu – da je budala.

Jednom je Aristotel (dok je lijevom rukom čačkao nos), rekao: “Ako primjetiš da ti ljudi pričaju iza leđa, najbolje ti je prdnuti.”

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s