Rodno neutralna prednja rupa

Umjesto naslova je moglo stajati: čkapi, vagina, vulva, koka, krafna….., ali idemo se malo igrati pristojnosti. Ovaj tekst je napisala jedna poznata gospođa, koja je iz evidentnih razloga željela ostati anonimna. Prema tome, nemojte nagađati tko je u pitanju, jer nikada nećete pogoditi. A nemojte me ni pitati o kome se radi, jer vam neću reči. Kad nešto obećam, onda se toga i držim. A zašto baš moj Blog? Pretpostavljam da je do sada (svima koji me čitaju) jasno, da riječi: cenzura i politička korektnost, u mome skromnom vokabularu ne postoje. Samo istina i to direktno u čelo. Drugačije ne mogu i NE ĆU! Pitaju me:”Kako smiješ?” A zašto ne bi smio? Ako se u sred Sabora javno govori kako su “partizančine 45. traljavo odradile posao” (bez ikakvih sankcija), zašto bi ja trebao biti fin i kulturan? Nema teorije. U stanju sam napisati normalan članak, bez vrijeđanja i psovanja. Ali ne vidim ni jedan razlog, zašto bi to uradio? Ne samo da mi tako nešto ne pada na pamet, nego se trudim biti gori od “njih”. “Tko tebe kamenom, ti njega granatom!” I završena priča. Već odavno mi je pun kur*c hrvatske “kulture” i šutnje. Upravo zato, sa zadovoljstvom objavljujem slijedeći tekst u originalnoj verziji.

Vaša p**** – naša stvar !

Poruke koje posljednjih dana širi svekoliko žensko društvo sastavljeno od: feministica, ljevičarki, antifašista i jugovića, kojima nas bez ikakve potrebe nastoje obavijestiti o tome kako je njihova p**** njihova stvar, samo je još jedna u nizu neistina koje nam serviraju u svojim nastojanjima uništavanja temeljnih vrijednosti svakog normalnog čovjeka.

Ajmo malo analizirati te poruke.
Kao prvo, kog uopće briga za njihove p**** i zašto smatraju da mi o tome trebamo bilo što znati?
Je li na dijelu egzibiocionizam ili samo vapaj usamljenih žena, koje nikoga ne zanimaju pa svim silama nastoje doći u središte pažnje?

Ali ajmo dalje.
Riječ je o pobačaju, a to nikako nije tema koja bi se trebala zlorabiti.
Te “gospođe” traže (citiram): “Siguran i besplatan pobačaj za sve žene
.”

Uzmimo na čas situaciju, u kojoj mi nemamo ništa protiv pobačaja. Ok, al za kog vraga bi svi mi trebali plaćati za njihov slabo kontrolirani seksualni život? Jesmo li mi krivi što im je pojam kontracepcije očito nepoznat ili u konačnici, jesmo li mi krivi za to što one uopće imaju seksualni život, pa bi morale plaćati za to, da ga kako-tako održe?

No, ima tu nešto još daleko gore.
Mi, koji smo protiv pobačaja i koji smatramo da je pobačaj ništa drugo nego ubojstvo djeteta, po tim bi drugaricama trebali još i plaćati (njima) za njega, iako se to kosi sa svim našim moralnim vrijednostima i uvjerenjima? Pa ako financiramo tako nešto, onda smo automatski i saučesnici u ubojstvu. I moramo živjeti dalje sa teretom činjenica, da smo pomogli u tome da se ubije neko dijete.
No, njih to očito ne smeta. Oni traže svoja neka prava, a pri tome bi naša prava ukinuli bez da trepnu.
Stoga, moja poruka drugaricama:

Ne, drage moje. Vaša p**** nije vaša stvar.
Jer da jeste, mi o tome ne bi sada raspravljali. Da doista jeste vaša stvar, ne bi ni došli u situaciju da su vam prava koja tražite potrebna.

A vaša p**** je postala javna stvar onaj čas, kada ste od nas zatražili da plaćamo vaše pobačaje i da ih odobravamo. Silom ili ne.

Stoga, odjebite!

Skupa sa vašim p*****

Autor: N.N.(Netko Nepoznat)

Umjesto zaključka. P*čka ima dva značenja: 1. ženski spolni organ,  2. karakterna osobina. Gospođa N.N. je ovim “poetskim” uradkom obuhvatila obje kategorije. Ne samo da se slažem sa napisanim, nego potpisujem svaku riječ i ovjeravam kod Javnog bilježnika. Drago mi je da je ovo napisala pripadnica ljepšeg spola, jer da je to uradio neki muškarac, automatski bi bio proglašen šovinistom. Ne vjerujem da će i jedan portal ovo prenijeti, ali to uopće nije bitno. Jer naš zajednički cilj bi uvijek trebao biti: borba za istinu, a ne skupljanje “lajkova”. Za kraj ću citirati Kralja Dmitra Zvonimira, koji je jednom prigodom naglasio: “Poslije jeb*nja, nema kajanja.” Toliko.

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s