Izbori, Adolf, papci i ostale pripovijetke

Kad sam bio mali, svi su moji prijatelji željeli biti poznati nogometaši ili rockeri kad narastu. Ja sam oduvijek bio drugačiji, i maštao sam da barem na jedan dan budem kao Ella Dvornik. Prošli tjedan me konačno “krenulo”. Prvo, imao sam tu privilegiju da na svome Blogu napravim intervju sa jednom i jedinom, gđom. Inom Vukić. Budućom zastupnicom u hrvatskom Saboru. Onda je taj intervju (između ostalih) prenio i Portal Hrvatskog iseljeništva: “CroExpress”, uz slijedeći uvod (citiram): “Donosimo intervju koji je I.V. dala “popularnom hrvatskom blogeru” i koji stvarno morate pročitati.“ Da ja popularan? I to još bloger? Žalosna mi majka. I onda kao šlag na tortu, u prodaji se pojavila knjiga Mr.sc. Arne Šebalj, pod naslovom: “Mediji i medijske manipulacije”. A unutra jedno poglavlje, posvećeno mome skromnom liku i djelu. Ne znam što reči? Zapanjen sam i zabezeknut.  

Molim vas da ovo ne shvatite kao kurchenje, jer stvarno nisam taj tip igrača. Pošto još nitko ne zna da pišem, pa čak ni moji najbliži (mater, žena i djeca…), ovo mi je jedini način da s nekim podijelim neke stvari. Već su skoro 3 godine da nešto piskaram, i stvarno nije lako sve čuvati u sebi. Usput, svima od srca zahvaljujem jer izgleda da ipak netko čita moje pizdarije. Počašćen sam dame i gospodo. Dresove sa mojim autogramom možete kupiti u lokalnom Konzumu. Spavaš li sad mirno Dvorniče Ella?

Povijest mi nikada nije bila jača strana, jer sam slabo pamtio datume. Sa današnje točke gledišta ispada da nisam puno propustio. Jer skoro sve što su nas učili, bila je laž. Ovaj period kroz koji prolazimo, neodoljivo podsjeća na stanje u Njemačkoj iza 1. Svj. rata. Ukratko ću probati podvući neke paralele, pa neka svatko sam stvara zaključke. Prvo, to je kompleksna tema i nemoguće je obraditi u jednome tekstu. Drugo, ne poznajem dovoljno materiju da bi detaljno pisao o njoj. Trebalo bi se zatvoriti u neki arhiv, ponijeti vreću za spavanje, kesu sa kruvom, paštetom i Pipi salamom, i polako istraživati. A za to nemam ni volje, ni živaca.

Kako i zašto je Hitler došao na vlast? Pučem, državnim udarom, varanjem na izborima..? Ne, nego ISKLJUČIVO VOLJOM NJEMAČKOG NARODA! Zašto? Jer je Njemačka bila pred kolapsom. U svakom segmentu. A na vlasti su bile komunjare. Kao gubitnica u 1.Svj. ratu, ta zemlja i njeno pučanstvo su doživjeli pravu kalvariju i nevjerojatna poniženja, o kojima se malo ili nikako ne piše. Čudi me to? Ali u k*rcu. Zemlje “pobjednice” su se doslovno iživljavale nad ovom državom, a život običnog Nijemca je bio beznačajan. Rusi, Englezi, Francuzi…, su bukvalno pretvorili Njemačku u svoju koloniju, a njen narod u roblje. Država je bila pred ekonomskim slomom i ukupna situacija bi se mogla sažeti u jednu riječ. KATASTROFA!

Zahvaljuči pomorskoj blokadi od strane Engleza, umrlo je oko 800 tisuća ljudi. Većinom žena i djece. Ulicama su patrolirale naoružane bande komunjara i ubijale koga su stigle. Ljudi su umirali od gladi, jer 26 milijuna Nijemaca nije imalo nikakvih prihoda. Inflacija je bila ogromna i za $1 US trebalo je izdvojiti 136 MILIJUNA maraka. Sve što je imalo veze sa njemačkom povijesti i umjetnosti, je sustavno uništavano. Ukratko, bio je to PAKAO na zemlji. Dolaskom malog Adolfa na vlast, zemlja se digla iz pepela i doživjela ekonomski i demografski procvat. Zato i ne čudi činjenica, da je ogromna većina naroda bila spremna dati život za Führera.

Odužih, a ništa ne rekoh. Za ovakve slučajeve postoji jedna fenomenalna stvar. Zove se KNJIGA. Koga ova tema zanima, (uz malo znanje engleskog) može puno toga pročitati na internetu. Ja zaključak izvlačiti neću, jer nisam kompetentan. Umjesto toga, imam jedno pitanje. Staljin i Mao su ubili stotine milijuna ljudi. Ado je (kažu) odgovoran za smrt oko 10-ak milijuna. Koliko ste u životu pogledali filmova o zločinima Ruskog i Kineskog diktatora? Možete ih na prste nabrojati, je li tako? Jer od 100 filmova sa tematikom 2. Svjetskog rata, njih 99 opisuje “zločine krvoločnih nacista”. Dalje neću, jer mislim da je dosta toga jasno (onima koji hoće da im bude jasno). Zašto sam uopće načinjao ovu temu? Jer trenutni događaji i procvat komunizma u cijelom svijetu, neodoljivo podsjećaju na neke događaje iz prošlosti.

Dosta je bilo zajebancije i treba biti realan. Odavno sam primjetio da duži tekstovi (koliko god bili dobri), uglavnom ostaju nepročitani. Što je prava šteta, jer tu ima fenomenalnog štiva. Ali pošto smo poznati kao narod koji malo čita a puno priča (i u sve se razumije), kako nekoga natjerati da pročita ono što je bitno? Teško. Vrlo teško. Tweet ili FB komentar, su današnja norma prosječnog Hrvata. A to stvarno nije dovoljno. Osobno pokušavam naći neku sredinu, i sa što manje riječi obraditi što više tema. Naoko izgleda jednostavno, ali vjerujte mi da nije. Jer ako previše banaliziraš stvari- ostaješ nedorečen, a ako ideš u detalje- postaješ dosadan. Zato još jednom apeliram. ČITAJTE LJUDI!  Neka vam to postane svakodnevna navika. Svakako se na Soroševim medijima nema što čitati, pa nam ostaje više vremena za “naše” portale. Dajte svakome tekstu šansu i pročitajte barem prvi paragraf. Ako vam se svidi, pročitajte do kraja. Jer prava informacija je danas sve. Toliko nas lažu i varaju u “mainstream” medijima, da jednostavno MORAMO sami tražiti relevantne i pouzdane informacije. U suprotnom postajemo ovce, kojima je vrlo lako manipulirati.

Što se trenutno događa u našoj zemlji? Ništa vrijedno spomena. Predizborna propaganda, vrijeđanje, laži i obmane. Vijest tjedna je da se razvodi crna Dalija, jedna od najantipatičnijih kmeruša na ovim prostorima. Pa i šire. Opet je primjetno da se kmeri drže skupa, a naši na dnevnoj bazi jedan drugome je*u mater. Mora li baš tako biti? Možemo li podržati svoga kanditata ili stranku bez vrijeđanja ostalih? Živio Plenki! Odlično. Živio Škoro! Izvrsno. Živila Bruna! Fenomenalno. Živio ovaj ili onaj! Ljepota. I neka ostane na tome. A poslije izbora se možemo vratiti dobrom starom običaju, verbalnog seksa sa ženskim roditeljem.

Koliko god ORGANSKI ne podnosim ovaj i ovakav HDZ (koji se pod vodstvom anemičnog pretvorio u socijalističko-globalističku stranku), još uvijek smatram da su nam najveći neprijatelji crveni kmeri i njihovi sateliti. Pogotovo danas, kad je tkz. “antifašizam” u cijelom svijetu dobio krila (biće piju Red Bull?). U svakoj stranci centra ili desnice, ima još dobrih i poštenih ljudi. Ali na ljevici NEMA. Jer SVI isto misle i SVI mrze ovu zemlju. To traje još od napuštanja Sabornice prigodom glasovanja o neovisnosti, i nikada se promijeniti neće. Jer je njihova mržnja prema Hrvatskoj – PATOLOŠKA! Ovo govorim sasvim objektivno, jer sam u mladosti bio veliki bravarov štovatelj. Tako da i dan danas čuvam njegovu prepariranu nogu na zidu.

Što ima novo u svijetu? Pun kur*c stvari. U detalje neću ići zbog već spomenutih razloga, ali ukratko to izgleda ovako. Princip za dizanje revolucije i stvaranja nemira, se već stoljećima ne mijenja. Četnici su ga usavršili do perfekcije a danas ga i soroščad obilato koristi. Čine ga samo 4 točke:

1. Uvijek treba glumiti žrtvu.
2. Demonizirati druge, na bilo koji način.
3. Ponuditi masi nešto u što će vjerovati.
4. Kvalitetno lagati, u svakom trenutku i na svakom mjestu.

Ovo je doba u kome prosperiraju manjine. Jer su globalisti tako htjeli. Daš odriješene ruke onima koji su oduvijek bili na dnu društvene ljestvice, i uvjeriš ih da je netko drugi kriv za sve njihove probleme. Kao recimo bijelci. Po mogućnosti heteroseksualci, vjernici i domoljubi. Kad u “objektivnim” medijima prikazuju “miroljubive i educirane” crnce kao žrtve, što dobijamo? Kaos i anarhiju. Jer sotonjarama sve odgovara, osim mira, uređenog društva i uspješne ekonomije. A sa polupismenim debilima je vrlo lako upravljati.  

Kako, kad i sa kojim ishodom će završiti ovaj najveći ljudski eksperiment u povijesti, teško je prognozirati. Kojim metodama zaustaviti ovo ludilo? I to je dvojbeno. Pitaju neki dan Trumpa kako misli riješiti situaciju u Seattle-u, gdje su majmuni okupirali 6 četvrti i proglasili SAO “ANTIFASTAN”. A Donald kaže: “Mogu poslati ljude i to riješiti za sat vremena. Ali možda je bolje stajati po strani, i promatrati kako im projekt propada i kako se međusobno obračunavaju?” I u pravu je. Jer u tom slučaju im nikakvi mediji, dobrotvori i “filantropi”, ne bi mogli pomoći. A samo teški fanatici će ubuduće glasovati za DemoNkrate.

Opet nam prijete “coronom”. Budu li nas na istu foru opet stavili u kućni pritvor, onda stvarno i ne zaslužujemo bolje. Zašto ovo pišem? Jer je više nego očito, da nas se priprema za drugi val gripe. A postoji tisuću i jedan dokaz, da je sve bila obična prijevara. Samo jedan primjer. Ovaj virus izgleda napada samo rigidne desničare. Mislim na situaciju u SAD, gdje se “virus” nije ni spominjao dok su tisuće mladih leftarda rušile i palile sve pred sobom. Kad Predsjednik Trump pokušava održati predizborni skup, odjednom se “bjelosvetska progresivna javnost” zabrine zbog mogućeg širanja zaraze? Drugovi antife, BLM, komunjare, soroščadi i ostali insekti. NE PIZDITE VIŠE! Na “mirnim” prosvjedima ste nosili maske samo zbog jednog razloga. Da vas sigurnosne kamere ne bi mogle identificirati, dok ste razbijali izloge i krali sve što bi vam došlo pod ruku.

Kakve veze mi imamo s ovim? Hrvatske Domoljube i Američke patriote, veže zajednički neprijatelj. GLOBALIZAM! A ne treba zaboraviti ni izbore. Jer je manipulacija glasovima i te kako moguća. Ako Plenki procijeni da mu je “pušiona” na izborima, što ga spriječava da iste otkaže pod izlikom opasnosti od corone? Ništa. Jer kao što smo vidjeli na primjeru SAD, sotonjare su stanju SVE učiniti ne bi li ostvarili svoj pakleni plan. Javila se i bivša Predsjednica (kraljica Balkana) i na slici pokazala srednji prst. Što je u zadnje vrijeme vrlo popularno među feministkinjama (tipa Košute Februar i Severine). Da ga je pokazala “Europskom Vučiću” kad je dolazio u obilazak “vekovnih srpskih područja”, danas ne bi morali trpiti paranoidnog šizofreničara sa Pantovčaka. A Vučko je opet “jamio” na izborima u vukojebini (komšiluku). Što uopće ne čudi, jer je on čirilična kopija anemičnog. Oba su marionete stranih gospodara.

Da je General Glasnović genijalac, odavno znamo. U zadnje vrijeme je postao i stručnjak za lingvistiku. Njegovi izrazi postaju legendarni, tako da ih ne bi bilo loše uvrstiti u riječnik. “Bliži se kraj jednopartijskom mudovezu!” kaže naš dobri GENERAL. Jednostavno, točno i genijalno. Glede njegove izvrsne neovisne liste, teško je prihvatiti jednu činjenicu. 11 dokazanih Domoljuba i ljudi koje ova zemlja i te kako treba, će ostati van Sabora. Ogromna šteta jer apsolutno SVI zaslužuju proći dalje. Ali…

Zahvaljujući diskriminatorskom zakonu kojim se broj zastupnika hrvatskog iseljeništva smanjio sa 12 na 3, takav scenarij je neizbježan. Tko ga je izglasao? Velika koalicija: HDZ (vlada) + SDP (oporba), pod mudrim vodstvom drugarice Jace. U isto vrijeme imamo apsurdnu situaciju, gdje pola Saborskih zastupnika ne zna sastaviti prosto-proširenu rečenicu. Nema nikakve logike da skoro 4 milijuna Hrvata u svijetu, ima samo 3 predstavnika. To više nije ni za plakat. To je za cmizdrit. Upravo zato, MORAMO nešto učiniti po tome pitanju. I to što prije! Ako je jedina opcija novi Referendum, u redu. Potrebno je imati 400 tisuća potpisa? Nema problema. Idemo to poduplati i skupiti 800 tisuća, pa da vidimo kako nas onda misle zajebat’?

Njihov problem sa hrvatskim iseljeništvom je vrlo jednostavan i proziran. Preko 90% tih ljudi je izuzetno prohrvatski orjentirano, a kmeri bi ih nazvali “radikalnom desnicom”. I to je sve. Da su kojim slučajem “progresivni” i da i njeguju “bratstvo i jedinstvo” (kao zjenicu oka svoga), i dalje bi imali 12 zastupnika. Iz istog razloga drugovi mrze i Hercegovce, jer ideja o jugi u tim krajevima nikada nije zaživljela. Niti će.

Na društvenim mrežama kruže šale, glede izgleda druga Stazića. Sram vas bilo, dame i gospodo. Naš Neno ima fine crte lica, samo nepravilno raspoređene.

Postoji kategorija ljudi koja je gora čak i od manjina, i kojoj ne možeš ništa. Zovu se PAPCI. Oni nemaju nacionalnost, vjeroispovijest ili političko opredjeljenje. Oni su podvrsta ljudskih bića. Nije lako opisati papka, ali idemo barem probati. Neki od njihovih “manira” su:
Nepozdravljanje susjeda, bacanje smeća kroz prozor, brisanje nosa rukavom, padanje u trans na prve zvuke turbofolka….. Jer Papak je biće koje konstantno osjeća potrebu, da kulturnijoj i tolerantnijoj sredini nameće “ono svoje”. Jer se u istu ne želi uklopiti.

Papci se formiraju kroz proces socijalizacije, i ne definiraju se mjestom rođenja ili odrastanja. Postoji pun kur*c papaka, koji su rođeni u centru grada. Po nepisanom pravilu, uvijek se drže skupa i čine usluge jedni drugima. Obično na štetu drugih. Tako smo u titino doba imali gomilu papaka na visokim funkcijama, u poduzećima i državnim ustanovama. Jer na svakog zaposlenog papka, dolazi još 5-6 papčića koje bi on uhljebio. Danas je situacija mrvicu bolja, ali i dalje postoje samo dva načina na koja sigurno možeš dobiti posao. 1. Po stranačkoj pripadnosti,  2. Po papanskom poznanstvu. Ni u kojem slučaju ih se ne smije podcijenjivati. Jer nedostatak intelekta nadoknađuju lukavstvom. Rijetki su oni koji su papka uspjeli zajebati. Uglavnom su puni para, koje su nekada trošili na alkohol a danas na “bijelo”. Jer ako želiš biti istaknuti papak, moraš pratiti svjetske trendove.

I upravo zato je Clint Eastwood (dok je kopao kanale na radnoj akciji Brčko-Banovići), rekao:

“Obogaćeni papak je gori od osiromašenog uranijuma!”

“ZA DOMOVINU SPREMNI”


18 Comments

 1. Odlično, bravo.
  Na žalost, moram se složiti, Hrvateki danas uopće ne čitaju. Doseg su im veliki naslovi u sorosevskoj “Hrvatskoj” štampi, “objektivne” vijesti na YUTV (oni to puše kao HTV), kratke “Blitz objave na društvenim mrežama, i
  – oni imaju svoje mišljenje i stav, i nedajbože da im se argumentirano suprotstaviš, pošalju te u tri p…e m……e!

  Liked by 1 person

 2. Hitler je bio veliki lieder kakav je u tom trenutku trebao Njemackoj. Znao je svojim govorima ponijeti narod i narod mu je vjerovao i slijedio ga. Na zalost napravio je nekoliko kobnih gresaka koje su dovele da Njemacka izgubi rat,
  Hrvati su mali narod velikih mogucnosti koji se uspava nakon svake pobjede. To se dogodilo nakon Domovinskog obrambenog rata i sada, nakon 25 godina dubokog sna, tesko je ici naprijed. Zato Hrvatskoj treba jedan veliki lieder koji bi imao snage okupiti hrvatski narod oko sebe i povesti ga u nove pobjede i ocistiti zemlju od korova.
  General Glasnovic je takav covjek, ali on ne moze sam i kao sto rekoste, diaspora ima samo tri glasa u Saboru (za vise od 4 mio koji zive izvan Hrvatske), Sabor koji je za vrijeme ove zadnje vlade postao ‘maison close’ odnosno javna kuca.
  Hrvatski narod bi konacno trebao poceti reagirati dok ne bude prekasno.

  Liked by 1 person

 3. General Glasnovic je specijalna osoba koju je tesko opisati rijecima. Mogu samo reci da takvi kao on se rijetko radaju. Vjerujem da mnogi, ako ne svi poznaju njegovu junacku proslost i sve sto radi za Hrvatsku, a i diasporu danas. Svi koji ga znaju i prate mogu ga podrzati, na zalost jos nisam primjetila velike mase iza njega. Mozda je to zato sto Hrvati imaju hladnu krv koja se tesko zagrijava i treba vremena da dode na odredenu temperaturu. On je general, ne znam kakav je strateg, ali vjerujem i nadam se da je dobar
  Period 90-95 bio je jos jedan hrvatski krvavi period. Licno ne bih voljela da se to ponovi, ali nemojmo zaboraviti da su sve velike promjene u povijesti prosle kroz revolucije i ratove. Ne mislim da je to moguce u 21 stoljecu, osim toga EU i druge zemlje to ne bi dozvolile, narocito sto zbog nasih ‘ugrozenih’ manjina koje bi bile jos vise ugrozene (narocito srpska) to bi moglo postati nesto puno vece i kompliciranije.
  Nadam se da ce u buducem sastavu Sabora biti manje prostitutki, uhljeba i zetoncica, a vise postenih saborskih zastupnika koji znaju koristiti svoju glavu i da konacno nesto krene. Ali sastav Sabora najvise ovisi od naroda i buducih parlamentarnih izbora i naravno, jos vaznije od APISa. Vele nije vazno tko i koliko glasa, vazno je tko broji glasove.
  Tri glasa na 76 potrebnih, a neki puta i vise od 76! Mislim da bi velike promjene morale proci kroz Sabor, a to se moze dogoditi samo ako saborski zastupnici upregnu svoje mozdane vijuge i konacno progledaju i pocnu misliti za boljitak Hrvatske, a ne na svoje fotelje i kune.
  Mozda poceti ucuti od antifa i organizirati velike mirne proteste i pokazati da i mi isto nesto mozemo ili slijediti primjere drugih zemalja koje svoje politicare bacaju u kontejnere!
  Na zalost veliki manitu je dobro naucio lekcije iz yuge. Jacina policije i vojni aparat za zastitu njegovog cul-a (odnosno dupeta).

  Liked by 1 person

   1. Hvala na podrsci. Jos cu pocet misliti da znam pisati.
    Koliko se sjecam, Hrvati su uvijek bili okrenuti prema zapadu (ovdije ne mislim na hrvatski zooloski vrt ; zorangutan, saborski kokosinjac i vladu zombija).
    A sad malo ‘KAD’ i ‘DA’:
    KAD bi se kolo pocelo odmotavati u Americi i KAD bi konacno njihovi psihopati grcnuli jer je poznato da novac kvari covjeka (ja uvijek govorim ‘Novac je nuzno zlo’, ne trebas ga previse, ali dovoljno da placas racune i da ti jos malo ostane), i KAD bi Trump proglasio antifa teroristima, a DA Hrvatska konacno dobije normalnu, realnu vlast koja izlazi iz naroda, koja radi za narod i kako narod hoce i DA ta i takva vlast slijedi odluke zapada: prohibicija komunista i komunistickih znakovlja i antifa terorista bilo bi puno lakse urediti hrvatski mali raj.
    Sanjati nije zabranjeno! Ponekad se snovi i ispune, ne svi, ali poneki. I to govorim iz vlastitog iskustva.

    Liked by 1 person

   2. Ne trebate misliti da znate pisati. Jer iz vaših komentara je očito i da znate i da možete. Razmišljao sam slično vama, skoro cijeli život(glede snova). Zadnjih par godina sam postao teški realist i samo vjerujem činjenicama. Koje su poražavajuće. Da nema Generala Glasnovića, ne bih imao ni jedan razlog za optimizam. Nažalost, on je izuzetak a ne pravilo i nitko mu nije ni blizu. I meni je gosp. Trump jedina nada ali bojim se prevare na izborima jer se demoNkrati trude uvesti dopisno glasovanje (pod izlikom straha od “corone”), a tu je mogućnost manipulacije jako velika. Ako Donald ne osvoji novi mandat, neka nam je svima dragi Bog na pomoći. ✌️❤️🇭🇷

    Sviđa mi se

 4. Razmisljam o razlicitim scenarijima. Nije lako pronaci pravi put i izboriti pravu slobodu i viziju onoga sto je postojalo 90ih i za sto smo se borili i mlade zivote dali.
  Hrvatska je prirodno bogata zemlja, ali je narod siromasan i jos vise osiromasen velikim apetitima onih koji ga vode mada ih narod nije izabrao! Narod bi se trebao organizirati, ali jedan od najvecih problema je neobavjestenost i na zalost, jos ima onih kojima Hrvatska nije u srcu.
  TV i novine, sve treba zaboravit jer su puni lazi. Internet nam daje mogucnost da nesto saznamo (pitanje do kada!?), ali je i on sve vise pun laznih vijesti i ljudi ne znaju kome vjerovati.
  Za dobru organizaciju cijeli narod bi trebao biti upucen. Problem je kako obavijetiti sve i istodobno organizirati ‘borbu’ za slobodu. Narod treba progledati i shvatiti gdje mu je interes.
  U yugi su iz aviona bacali listice s raznim obavijestima. Mozda bi nesto takvo slicno moglo pomoci da se ljudi obavijeste i organiziraju. Pamfleti u postanske sanducice s nadom da ce biti procitani. Naravno, trebala bi biti jedna cvrsta celija uz liedera organizirana po cijeloj Hrvatskoj bas kao i reseau (mreza) Interneta i sa dobrom strategijom reagirati s probudenim narodom.
  San o slobodnoj i naprednoj Hrvatskoj koji bi se mogao ispuniti ako reagiramo na vrijeme.

  Liked by 1 person

 5. Prije vise godina Mario Max Slavicek, HVR ČUVARI DOMOVINE, imao je program na radiju (?) navecer oko 10h, ne svaki dan, ali je uvijek obavjestavao na svom Facebook profilu. Na zalost, njegov profil vise ne postoji, a izgleda ni site HVR ČUVARI DOMOVINE. Izgleda da je prestao biti activan negdje 2018!
  Da li postoji mogucnost kontaktirati neki privatni kanal i pregovarati za neki termin? Ispitati tko je iza tih privatnih kanala jer ako je domoljub, dobrovoljac, pripadnik HVa vjerojatnost bi bila veca.

  Sviđa mi se

 6. Puno smo razgovarali o strategiji, ali nismo nista konkretno odlucili.
  Nasu diskusiju, od ponedjeljka poslije podne nakon blokade na FB, nismo nastavili, a moja zadnja poruka je ostala bez odgovora.
  Kao sto sam napomenula, u ponedjeljak za dva tjedna idem u bolnicu i dan iza toga imam jednu banalnu operaciju i ostajem neko vrijeme u bolnici. Ishod? Unknown! Kazu ‘risk 0’ ne postoji. I poslije … vidjet cemo, kako ce biti sa RRAC i sve ostalo.
  Trenutno necemo imati priliku ponovno uci u diskusiju. Mozemo razmisljati kako unaprijediti nasu strategiju i konacno uciniti nesto pozitivno da dodemo do zeljenih rezultata.
  Do tada, zelim vam puno uspjeha s vasim blogom i u svemu sto radite ili novo zapocnete.
  Bog i Hrvati!
  Nev
  PS Da ne bi bilo sumnje, sve sto sam rekla lako je dokazati; postoje dokumantacija, slike, zahvalnice i emisija na TV. Ako ima nesto sto ne volim to su lazovi i lazi.
  PS Max 55
  PS Jedinstvo vaznije nego ikad. Mozemo nastaviti nakon mog povratka iz bolnice. Znate gdje me mozete naci.

  Liked by 1 person

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s