U čemu je problem, drugovi udbaši?

Par dana prije izbora, kada svi obećavaju brda i doline i otvoreno lažu narod u oči, problem sam ja!? Halo? Tko sam uopće ja? Jedinka, marginalac, čovjek koji nije član niti jedne stranke, niti će (iz principa) ikada biti. Čemu onda sve ovo drugovi? U ovoj predizbornoj kampanji, svaka druga izgovorena rečenica je ČISTA LAŽ, ali to izgleda nikome ne smeta? Čita li itko od vas Soroševe medije, koji nam svakodnevno plasiraju 90% informacija. LAŽU ČIM ZINU! To se vas ne smatra, je li tako? Zato jer im ne možete ništa. Pored toliko Juda, lopova, četnika i jugoslavenčina, mene ste našli zajebavat’? Zbog teksta na osobnom blogu, u kojem su vam sporna 3-4 paragrafa.

Griješim li? Normalno, kao i svaka druga osoba. Jesam li se ikad zajebo’? Dašta sam. Ali me nikada bilo sram priznati. Jer jedna je stvar lagati NAMJERNO, a potpuno druga nehotično iznijeti netočan podatak. Jer kako popularni Đoka pjeva: “Ako su lagali mene, i ja lažem vas…” Niti na jednom mjestu ne tvrdim da sam 100% u pravu, nego samo da je to moje osobno mišljenje. Kako je krenulo, i to će nam vrlo brzo biti zabranjeno.

Do vama “spornih” informacija sam došao putem dvije privatne osobe, jednog portala i jedne FB stranice. Ako sam SLUČAJNO negdje pogriješio, ispričavam se. Ako gosp. Milović smatra da nisam u pravu, neka mi pošalje demant u inbox. Odmah ću ga objaviti na blogu, u ORIGINALU i bez ikakvih izmjena. Jer osnovni smisao ovoga što radim je pisati istinu, kakva god ona bila. Bez imalo političke korektnosti, jer je to u suštini obična cenzura.  

Ali Ćupriji se nikada ispričati neću. Jer upravo su oni glavni razlog, što zadnje 4 godine na vlasti imamo GLOBALISTIČKE PODANIKE. I što je Hrvatska za to vrijeme devastirana, i materijalno i duhovno. Tko je u suradnji sa crnom Dalijom srušio Karamarkovu Vladu? Tko je u Sabor uveo deklarirane ORJUNAŠE? “Pošteni” Metkovski skojevci. Most se i danas predstavlja kao stranka “desnice”. Kako vas nije sram? Laži kojima ste probali diskreditirati Karamarka i njegovu obitelj, se ne bi postidio ni “nebeski narod”.

Sud je rekao svoje i oslobodio ga svih optužbi. Jeste li mu se ikada ispričali? Normalno da niste. Zadatak je odrađen, idemo dalje. A upravo ste s tim ciljem i stvoreni. Da u začetku uništite, svaku hvale vrijednu PRO-HRVATSKU ideju. Izgleda da su vas konačno svi pročitali, pa na izbore izlazite sami. A jadan je onaj, koji s vama bude sklapao koaliciju.

Očito vam je RH postala malo tržište, pa ste prešli granicu u Doljanima i pridružili se Čovićevim sokolovima. Jer i slijepcu je jasno da HDZ stoji iza ovoga. Bravo drugovi! Zašto bi Hrvate u iseljeništvu i BiH predstavljali ljudi koji će se istinski boriti za njih, i za njihova prava? I tko su uopće: General Glasnović, Tom Sunić i njegova sestra, Ina Vukić, Marko Jurič, Elizabeta Mađarević i ostali Domoljubi sa “Nezavisne liste G.G.”? Odakle im pravo da diraju nedodirljive, da ukidaju monopol na “hrvatstvo” i da ruše već godinama uhodanu praksu?

Na prošlim izborima ste izgubili jednog zastupnika, a sada vam prijeti opasnost da izgubite sva tri. I upravo je to glavni problem. Što će reći drug Čova? Kako će Plenkiju na oči? Dosta je više bilo šuplje priče i jeftine demagogije. Neke se stvari moraju mijenjati iz korijena. A hoće li to početi u BiH ili nekoj od županija u RH, uopće nije bitno. Zato me se okanite i ODJEBITE u skokovima. Hvala.

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s