Tko se zadnji smije, posljednji se smije…

“Ja mogu, što hoću!”, davno je rekao očalinko. Smijali smo se, a samo su ga rijetki shvaćali ozbiljno. Ali tko se zadnji smije, posljednji se smije. A to je danas upravo ON. Ova mu rečenica nije slučajno izletila. Nema govora. Znao je u detalje što nas čeka. A danas su mu ovlasti ravne titinim. Pogotovo nakon izbora. Sad indirektno kontrolira najmanje 80% zastupnika. Jer ni kmerima nije mrzak. Štoviše, mnogi su i glasovali za njega jer je u suštini veća komunjara od Bere. I to je osnovni razlog zašto su “RETARDI” popušili na izborima.

Totalna destrukcija Hrvatske, nastavlja se bez ikakvih problema i sve će biti odrađeno u datom roku. Sva legalna, pravna i demokratska sredstva obrane, su nam odavno uskraćena, tako da samo možemo gledati i plakati. Ili se smijati. Ovisi tko si. ‘Rvat ili manjinac? Što nas je dovelo u ovakav položaj? Svašta nešto. Ali istaknuo bi 3 stvari:

1. IZDAJA
2. TOTALNA KONTROLA PUČANSTVA
3. OKUPACIJA


Prvo je odrađeno, drugo je u tijeku a treće nas tek čeka. A koliko smo danas “neovisni”, najbolje ilustrira slijedeća zapovijed Europske komisije: “Članice EU NE MOGU odbiti zahtjeve za azil, niti zatvoriti granice za tražitelje azila”. Ima li što nejasno?

Stevo Radović (za prijatelje: Furio Radin), kaže da podržava Plenkija jer u Vladi neće biti desne retorike!? Čuj to? “Stranka desnog centra”, bez desne retorike? A taman sam pomislio, da mi je konačno nešto jasno…

Kmeri jesu glupi, ali su lukavi. I pragmatični. Zašto glasovati za Kardelja u oporbi, kad već imaš Broza na vlasti? I to u izuzetno stabilnoj Vladi. “Manjinci” ga sigurno neće zajebat, jer im neće faliti ni ptičjeg mlijeka. A spisak onih koji se još nadaju da će ih veliki lider pozvati pod svoje skute, je poduži. Radi se o ljudima koji bi svu bližu i dalju rodbinu, prodali za fotelju. I zato će ova GLOBALISTIČKA Vlada odraditi mandat do kraja. U to uopće ne treba sumnjati.

Što nas čeka u novom mandatu? To znaju samo ON i oni iznad njega. Uglavnom, za nas “obične” ništa pozitivno, ali za onih 30% prava idila. Opet pesimizam, ali stvarno ne znam drugačije. Još uvijek nisam naučio lagati sam sebe. Znam da istina boli, ali zatvaranje očiju nije nikakvo rješenje.  

Osnovni problem? Teško je izdvojiti samo jedan. Možda omasovljenje jugo-Staljinističkog pokreta? Jer više nema nikoga da im kaže DOSTA! Neki kažu, da im je drago što nema više Stazića. I meni je. Ali sad imamo 10 mladih “stazića” kojima nema tko replicirati. Jer su na očigled cijelog svijeta pokrali Generala Glasnovića.

I to je bio jedan od zadataka vladajuće oligarhije, jer se istina ne smije čuti. Nisam stranački čovjek i jedina svijetla točka, bio mi je naš General. Morali su ga maknuti, jer se nije uklapao u Saborsko “bratstvo i jedinstvo”. Govorio je bez dlake na jeziku o stvarima, o kojima su ostali šutili. Jer se nisu šteli mešati. Zato ne čudi odbijenica DIP-a na sve njegove primjedbe. Još je jedna stvar bitna. Da je prošao u Sabor, HDZ-u ne bi bili dovoljni samo manjinci, nego bi morao još s nekim koalirati. I tako je čovjek koji je pobijedio u cijelom svijetu (osim u BiH), ostao bez mandata. A osvojio je 4439 DIREKTNIH glasova (bez preferencijskih). U isto vrijeme neki su sa samo 19 (devetnaest) glasova postali zastupnici. Only in Croatia.

Iz izvora bliskih pouzdanim izvorima, doznajem da Kim Jong Un ubrzo dolazi u posjet RH. Razlog? Obuka glede varanja na izborima. Naš dobri Kim redovito pobjeđuje sa 99.99% glasova, ali ga jebe onih 00.01. I zato je neizmjerno tužan. Drugovi iz Apisa će dati sve od sebe, da pomognu ovome velikom humanisti i samozatajnom lideru.

A ovo je tek početak. Tek će sad Branitelji biti javno ponižavani i diskriminirani, bez ikakvog prava na žalbu. Jer je kompletno sudstvo u NJIHOVIM rukama. Nova “juga” je toliko uzela maha, da su i manjinci dobili mjesto podpredsjednika Vlade!? Nezabilježen slučaj u civiliziranom svijetu. Pa i šire.

Donekle mi raspoloženje popravlja bratoubilački rat u smrdiji. Ali naši vrli “diplomati” se trude da ne bude tako. “Hrvatskoj je u interesu stabilna i jaka srbija”, ponavljaju kao papige. Zašto? Navedite mi samo jedan valjan razlog? Meni je u interesu NIKAKVA srbija. Koji će mi kur…? Možda ipak malo pretjerujem u vezi četnika. Nekad ti i najgori neprijatelji mogu uljepšati dan. Na primjer, ako počnu građanski rat do istrebljenja.

A sad ozbiljno. Kada bi četalji platili ratnu odštetu: nama, Kosovu i BiH, bukvalno ne bi imali što jesti. Ali taj film nećemo gledati. Globalisti su srbiji namijenili ulogu glavne sile na Balkanu, i dok je god tako četnici mogu mirno spavati. Žalosti činjenica da čak i oni imaju veća cojones (muda) od nas. Izašli su na ulice i barem nešto pokušavaju, dok se nas živo jebe za sve. “Selo gori, baba se češlja”. Mentalitet ili genetski poremečaj? Teško je reči.

Kako se globalizam uspio tako brzo proširiti svijetom? Da su išli osvajati državu po državu, predugo bi trajalo. Dakle, trebalo je naći nekoga tko već ima neometan pristup diljem svijeta. A to su UN i SZO. Upravo su oni ti koji provode direktive 1% vladajuće svjetske elite i štovatelja sotone. Samo jedan primjer. Sjetimo se rata i “objektivnog” izvještavanja UN-ovih promatrača. Hrvatska se našla na optuženičkoj klupi zbog 1 granate ispaljene na Knin. Genocid u Srebrenici? Što je UN tamo učinio da zaštiti lokalno pučanstvo? Ništa. Mirno su promatrali kako Mladićevi četnici masakriraju 7 tisuća ljudi.

Danas nema rata pa nas okupiraju na druge načine. Kroz školstvo, nevladine organizacije, razne seminare, simpozije i ostale pizdarije. Jer treba odgojiti novu generaciju marksista, koja će jednoga dana doći na vlast. Pogledajmo trenutnu situaciju u SAD. Sve ove “antife”, BLM, mladi demoNkrati…, su prošli njihovu školu. Tako da danas skoro svaka zemlja u sebi ima tempiranu bombu. Mlade crvene idiote ispranih mozgova, koji samo čekaju zapovijed.

Ali ovo je sve mila majka, prema masovnim migracijama. Koje su također dio UN-ovog plana. Pod krinkom humanitarne krize, dovode nam milijune “profesora i akademika”, mahom islamista. Macron do 2030, planira u Europu naseliti 200 milijuna crnih “izbjeglica” iz Afrike. Bolje upućeni znaju da je taj datum, krajnji rok za uspostavu “Novog svjetskog poretka”.

Cilj svega ovoga? Uništiti kulturu, vjeru, povijest i dignitet država sa većinskim bijelim pučanstvom i svesti ih na položaj manjine. Samo su se rijetki za sada uspjeli oduprijeti toj pošasti, ali pitanje je koliko mogu izdržati? Iza svake krize, sukoba, terorističkih napada, direktno stoje UN i njihovi nalogodavci.

Što se Europe tiče, bojim se da je uglavnom sve odrađeno, jer već imamo milijune “spavača” spremnih za akciju. I zato me nemojte zajebavati i govoriti kako smo “sigurna” zemlja. I da nam ne treba žica na granici. Jer ako krenu, pregazit’ će nas ko’ plitak potok. Bijelci će postati građani drugog reda, ali to se nas ne smatra. Jer smo navikli na status manjine u svojoj domovini. Sreća pa su nam na vlasti sve sami “domoljubi”, koji su spremni zaštititi svoj narod. Ali u k*rcu….

Da rezimiramo. Jebena su vremena pred nama. Nadam se da su konačno i zadnji idealisti shvatili, da se izborima ništa ne može promijeniti. Jer su rezultati poznati i prije otvaranja birališta. 91’ smo bili u puno goroj situaciji, pa smo se izvukli. Razlika? Onda smo bili složni i imali vođu, a danas nemamo ni jedno, ni drugo. Što se ostalog tiče, dobro je sve…..

Crnci su Američki srbi. Manjina (12%) koja hoće da je iznad zakona. Vazda su ugroženi i za njih vrijede posebna pravila. Ako meni opsuješ mater, u redu je. Ako to isto uradiš četniku ili crncu, to spada u kazneno djelo rasne ili nacionalne netrpeljivosti. Najveći rasisti su upravo oni, koji najviše kukaju da su ugroženi. Sličnost između srbina i crnca? Srbija je jedina država na svijetu koja je proglašena odgovornom za GENOCID! A jedini oblik rasizma kome danas svjedočimo, je upravo crnački. Koji se širi kao kuga, zahvaljujući terorističko-marksističkom pokretu BLM.

Solucija? Sve srbe vratiti u školu na sate povijesti (a ne istorije). Da konačno nauče da nisu nikakav “nebeski narod”, nego miševi koji su sve ratove izgubili. Što ćemo s crncima? Nisam još 100% siguran, ali primjećujem da plantaže pamuka zjape prazne.

I pored svega ovoga, smatram da crnci zaslužuju bar jedno zastupničko mjesto u Saboru. Ako jedan rom iz JNA (na engleskom: cigan) Kajtazi i njegov band “The gvožđe collectors”, mogu tražiti Ustaše po Saboru, zašto bi naša tamnoputa braća bila uskraćena za to pravo? Čujem da ni Eskimi nemaju ministarstvo? Sramota. Doklen diskriminejšn i bijela privilegija?

Kao što je bilo i očekivano, corona se (nakon što je uzela slobodan vikend za izbore), ponovo vratila. Tako da su od 13.7. ponovo obvezne Soroševe brnjice (maske). Za razliku od komšija, hrvatići se neće buniti. Jer samo tri stvari mogu ovaj narod natjerati da izađu na ulice. Potres, požar i finale SP u nogometu.

Pao mi je na pamet Drago Pilsel. Nigdje ga nema? Ako još dvoji, bi li izvršio davno dato obećanje, ima moju punu potporu. Samo naprijed moj Dragec! Ako misliš paliti šibice, grijat’ će te samo par sati. Ako se poliješ benzinom i zapališ, bit će ti toplo do kraja života. Probaj sinko, nemaš što izgubiti.

Glupo je i ružno ovo reči, ali ponekad poželim da nas opet netko napadne. Jer izgleda da samo u ratu možemo biti složni?
Ali ovaj put put bi Oluja išla od Splita, preko Zagreba pa sve do Rijeke.

Čisto onako, iz zajebancije. Da nam guzica vidi puta…

“ZA DOMOVINU SPREMNI”13 Comments

 1. Budimo brutalno iskreni – ovom pobjedom HDZ-a i dovođenje predstavnika srpske ( i sitniš ostale ) manjine u izvršna tijela vlasti, dovršen je memorandum SANU II.
  U prijevodu, što srbočetnici nisu uspjeli ostvariti (osvojiti) u ratu, ostvarili su u miru.
  Plenkovićev HDZ je stranka opasnih namjera, šteta što 99% ovog niškoristi naroda to već davno nije uvidjelo. A Plenki će i dalje poltronski po briselskim i francuskomasonskim nalogodavcima. Ima dobro zaleđe i koji k….c se mi ovdje još ufamo u ikakav boljitak Lijepe naše. Zapravo, po Hodaku, lijeve naše.
  I naposljetku, jer je zapadnjacima i dalje Hrvatska “trn u oku” na ovim (balkanskim) prostorima, a već stoljećima su dobro uigrani kako iskoristiti Srbiju za nestanak Hrvatske. Masonska posla na brdovitom Balkanu.
  Jer, da su nam (oni!) htjeli budućnost, bila bi Hrvatska dio Višegradske skupine, a ne sotonske EU.

  Liked by 2 people

   1. Nema!
    Čuj, pogledaj na mojem zidu ispod tvog članka, komentar Mile Perković. Na nju te upozoravam, dvolična kučka, koja se predstavlja često pravašicom, ali je običan spletkaroš i lažni joj je profil Slavko Tržan.

    Liked by 1 person

 2. Brate moj, nije svaki Rom cigan, ali je svaki cigan Rom. To se može bez problema primjeniti na sve tzv. manjine i manjince. Već nekoliko godina trubim ko “ture u tambure” da je u Hrvatskoj, zahvaljujući upravo nama tzv. desnici, na vlasti lijevo (SDP) i desno (HDZ) krilo KPH sa svojim satelitima. Jednako tako, neki su se smijali mojoj tezi da je SZO (WHO), usput, jedna od najkoruptiranijih organizacija OUN, jedina organizacija koja može, po potrebi, anulirati zakone i vlast u nekoj zemlji (pa i kontinentu i/ili cijelom svijetu) i uvesti policijski sat, a ljude staviti u tor. Svi smo mi statisti u filmu NWO koji se zove “Jebite im mater, do krajnjih granica”, pitanje je samo kada ćemo doći na red za odstrel. Zbog svega toga je vrlo bitno kako ćemo se postaviti u ovom našem dijelu svemira i hoćemo li otići bez riječi ili uz zaglušni prasak.

  Liked by 2 people

 3. koji Stevo Radović, kada je Furio Radin sredinom 80-tih bio u Beogradu gdje se u Omladinskom domu laprdalo o ‘ulozi omladine u jugoslavenskom društvu’ i bio je potpisan kao Furio Radin. Zar se Hrvatima želi dobro namjerno pišući laži,klevete,obmane o stvarnim ili fiktivnim neprijateljima. Sramotna navada lažnih Hrvatina, ili ste priglupi da argumentima oborite razne radine, ili ste pokvarena gamad koja uživa u klevetanju, i obmanjivanju Hrvata.

  Ovo je komentar na tvoj tekst Mile Perković. Osim što sam joj već odbrusila, imaš još kakvu ideju da joj repliciram?

  I Bogu hvala da ju-ih nemaš na listi fb prijatelja.

  Liked by 1 person

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s