ZA DOM I ОТАДЖБИНУ SPREMNI!

Dok Jura na radiju pjeva: “Zamisli život u ritmu muzike za ples…”, u sebi kontam: “Nije ni tebi sinko lako.” Mogao si “đuskati” dok je ćopavi bio živ, i dok se moglo spavati na klupi. Ali koji ću k*rac sad plesati kad mi nije ni do čega? Jedino mogu zamisliti život u ritmu “marša na Drinu”. Jer ovo danas i te kako podsjeća na 91’. Pukla me realnost kume, a od nje nikako ne možeš uteć’.

Zamisli da ti naoružana banda uđe u kuću. I zaprijeti da će ti ubiti djecu i silovati ženu. A prije toga su već pobili i protjerali većinu tvojih susjeda. Uspiješ nekako izvući obitelj i spasiš se. Dođeš sebi, malo razmisliš i skontaš da ti je borba jedina opcija. Za dom, obitelj i Domovinu. Skupiš prijatelje, nabavite oružje i odlučite vratiti ono što je vaše. Polako krenete, i pedalj po pedalj oslobađate oteto. U jednom trenutku shvatite da ste jaki. Nevjerojatno jaki! I da je dosta bilo zajebancije. Za 72 sata oslobodite i kuću i susjedstvo i državu. A nebeski ološ pobjegne glavom bez obzira. Jer pojam hrabrost, je za njih nepoznanica. Naučili su se iživljavati samo na civilima, ženama i djeci. A čim sretnu ravnopravnog protivnika, svi im mitovi padaju u vodu. Od Kosovske bitke pa nadalje…

Preživjeli se vrate u susjedstvo, a ti popraviš kuću i nastaviš normalno živjeti. Sav sretan, jer si konačno svoj na svome. Bar si tako mislio. Nakon izvjesnog vremena, ŠOK! Banda se vratila na mjesto zločina, ali ovaj put u odijelima, kao prava gospoda. I titule čak imaju. Zastupnici, predsjednici “nečega”, gradonačelnici i ostale p. materine.

Nitko ih ne pita što su radili? Nitko ne hapsi ubojice? Nitko ne traži odštetu ili barem ispriku? Jer to je jedan jako fin i osjetljiv narod, koga treba čuvati kao kap vode na dlanu. Osudiše ih nekoliko. Jedva. Čisto reda radi. A onda im je dalo imunitet i stavilo ih iznad zakona. I tako malo po malo, postadoše vlast. Prvo u susjedstvu a onda i u cijeloj državi. A ti moraš šutiti, da im ne bi povrijedio osjećaje. Inače bi te zatvorilo i prozvalo Ustaškim elementom. Neki će reči, kriva je abolicija. Točno. Ali što je bila alternativa? Da smo išli vojno oslobađati ta područja, bilo bi žrtava. I to dosta. Lako je danas pametovati. Ali u datom trenutku je trebalo izabrati između nepravde, i spašavanja stotina Hrvatskih života. Vrlo odgovorna i zajebana odluka.

Nametnuše nam opančari opet svoje zakone. I svoj papanluk. Ponovo se počnu kurchiti i ponašati kao da je sve njihovo. Jer znaju da je svako spominjanje agresije, pljačke, silovanja i klanja, strogo zabranjeno. Još nam kažu da zaboravimo prošlost i da se okrenemo budućnosti. Gledaš i ne vjeruješ svojim očima! Opet si ostao sam ko’ čuko. I nitko ti ne može pomoći, jer je ovaj put sve okupirano. Na perfidan i miran način, i uz svesrdnu pomoć domaćih Juda. A na “radijonu” sad umjesto Jure, po vasceli dan svira čirilica.

To je danas naša Hrvatska. Koja se crveni od srama i povratka zvezde petokrake.

A bio sam uvjeren da smo 95’ dobili rat? Jer sam svojim očima svjedočio. Kažu da izgled često vara, pa je valjda opet do mene? Ponovo nam neprijatelj vodi državu, djeca u školi uče o “tamo nekom sukobu” i izmišljenim srpskim”herojima”, poput stanovite Dijane Budisavljević. Poglavnikova vojska je opet kriva za sve, mada nam rekoše da zaboravimo prošlost. Biće su mislili selektivno?

Gdje je nestala naša pobjeda? Jesmo li se borili za Hrvatsku ili za jugu? Ništa meni više nije jasno. Ali znam da su slijedeći na redu Branitelji. Jer im više ne trebamo. Ubrzo će Jovo sa barikada u Kninu, imati veća prava od Mate koji je dao krv za Domovinu. Jer i Jovo se “borio”. Za koga? To danas nije bitno. Hrvatska ili “krajina”, isto ti ga dođe. Glavni i odgovorni urednik RH zvani Pupi, ovih dana izjavljuje: “Ostavimo lošu prošlost iza nas!?” A tko je kriv za tu lošu prošlost? Gukni golube! A onda na koljenima idi na Ovčaru, ispovjedi se i traži oprost. Ali kome ja ovo pišem….

Gdje su sad naši vrli Generali? Oni sa malo većim guzovima (guzonje) su se prodali za Judine škude i postali uhljebi. A nepodobni su odjebani iz javnog života. Tako da smo mi “obični”, opet ostali sami. Možda bi sve bilo drugačije da smo ostali lojalni HDZ-u, i dizali dragog vođu u nebesa? Sami smo krivi što nismo prepoznali svu raskoš njegovog talenta.

Jednom sam napisao da su Ostoja i Pusićka, najveće zlo ove zemlje. Govorili su mi da je očalinko puno gori. I bili su u pravu. Tko je u stvari drug Andrej Plenković? Samo jedan od mnogih globalističkih aparatčika, koji je godinama pripreman upravo za ovu ulogu. Bezličan, hladan, lišen bilo kakvih emocija. Ova zemlja i njen narod, su za njega samo odskočna daska u karijeri. I ništa više. Griješimo kad ga zovemo Briselskim ćatom. Jer on je tamo cijelo vrijeme bio na obuci. Samo se čekao pogodan trenutak, da ga se ubaci u sami vrh naše političke scene. Zahvaljujući Ćupriji i rušenju Karamarka, ta je tranzicija prošla bezbolno.

Ako netko misli da su se globalisti pojavili u RH tek u zadnjih par godina, neka razmisli još jednom. Dr Tuđman je već davne 1996. upozorio na sotonjare. “Soroš i njegovi saveznici, proširili su krakove kroz naše društvo.” Oni su tu od proglašenja neovisnosti. Bili smo zauzeti ratom, pa to nismo ni primijetili. Što mislite, tko je financirao orjunaško smeće, zvano “Feral Tribune”? Čika Đorđe, tko će drugi. Dok smo mi ratovali, oni su polako osvajali medijski prostor. A o obrazovnom sustavu da i ne govorimo. Što bukvalno znači, da je od rata diplomiralo već 4-5 generacija crvenih kretenčića. Koji uopće ne posjeduju moć logičkog razmišljanja. Kako ih prepoznati? Pogledajte tkz. stranku “Možemo”, i sve će vam biti jasno. Javna je tajna da im je sjedište na FF u Zagrebu. Školstvo i obrazovanje je daleko najvažnije ministarstvo. Nakon gđe. Ljilje Vokić, samo se jugo kadrovi smjenjuju na toj funkciji.

Kada dragi vođa bude odsutan, Predsjednik “hrvatske” Vlade biti će Slobo, pardon Boris Milošević. Prvi potez mu je postavljanje čiriličnih (dvojezičnih) ploča po cijeloj državi, i rješavanje (zabrana) pozdrava ZA DOM SPREMNI. Probao sam u naslovu teksta riješiti taj problem, ali bojim se da će se “slučaj” VUKOVAR, vrlo brzo proširiti na cijelu Hrvatsku. I nemojte misliti da je Darko Pajčić zadnji koji je platio glavom, zbog velikosrpske ekspanzije. Bit će toga još, sve dok nas ne pripitome. Kako? Uz pomoć represivnog aparata. Ili ćemo postati samo brojke ili ćemo popizditi. Treća opcija ne postoji. Svaki Hrvat ima svoj prag tolerancije. Nažalost on je tako visok, da ga bez problema možeš jebavat’ do kraja života.

Jedno je sigurno. Sad će nas ova izdajničko-četnička koalicija, maksimalno provocirati. I to na dnevnoj bazi. Hoćemo li to dozvoliti, isključivo je do nas. I onaj čuveni puč crvenih kmera (3.1.2000) se čini bezazlen, prema ovome što nam danas rade. Ovo nije ni izdaja, ni veleizdaja, ni megaizdaja. Ovo su jad, tuga, žalost i degradacija jednog naroda. Rješenja? Prosvjedi, građanski neposluh i CROXIT. Treba što prije napustiti globalističku umjetnu tvorevinu zvanu EU. Zar stvarno netko misli da je Englez (koji je pokorio pola svijeta) lud? Da su izašli tek tako, iz zajebancije? Nema teorije. Ali poznavajući naš mentalitet, ovo će ostati samo mrtvo slovo na papiru.

Umjesto da se pokrije lancunom preko glave i jedno vrijeme šuti, novokomponirani bravar nam pljune po sred lica izjavom: “Nitko više nikada neće ucjenjivati “stožernu stranku hrvatskog naroda”. A četnici ga ne ucjenjuju? Sve im je živo dao na uštrb Hrvata. Samo još fali felacio (pušiona), i sjednice Vlade će biti zatvorene za mlađe od 18 godina.

Kako to rješavaju pametni narodi? U Poljskoj je Soroš upotrijebio sva raspoloživa sredstva, ne bi li njegov igrač postao Predsjednik. Mediji, ankete, prosvjedi…, sve je bilo protiv gosp. Dude. Koji je njegov grijeh? Vjernik je, nije globalist i ne popušta pederskom lobiju. I opet su Poljaci uspjeli pobijediti ZLO. Kako? Velikim odazivom na izbore. Oko 70% Poljaka je glasovalo, jer su znali da je to jedini način da sačuvaju svoje Krščanske vrijednosti, obitelj i slobodu. Da je slična situacija bila kod nas, većina bi rekla “jebo izbore” i ostali bi doma. To je ta razlika između VELIKIH i malih naroda. A mi od neovisnosti, nikada nismo bilo bili manji.

Pošto danas i zadnja budala može predviditi svaki njihov potez, jasno je što nas čeka. I oni su svjesni da su “malo” pretjerali, pa nam slijedi par šupljih fraza, lažnog domoljublja i pokoja “šarena laža”. Za kupovanje socijalnog mira. Možda dignu plaće i mirovine za 20-ak kuna? Sasvim dovoljno da prosječan ‘Rvat zaboravi na sve ostalo i ostane poslušan.

Svaki narod je u povijesti imao svoje Jude. Ali ih nitko nije trpio ovako dugo kao mi. Rješavali su ih se na razne načine. Meni su osobno najdraži Rumunji i njihov “demokratski” način svrgavanja Ceausescua (Чаушеску). Nakon 45 godina komunizma i rata, umjesto da uživamo, mi danas živimo u globalističkom totalitarizmu! Primjer? Ne mislim pametovati, ali mogu navesti desetine primjera, stručnih izjava, videa… ,da su glede ovoga virusa MASKE POTPUNO NEUČINKOVITE! Ali to im nikada i nije bila svrha.  

Osnovni cilj je oduzeti čovjeku identitet i svesti interakciju među ljudima, na najmanju moguću mjeru. Sve pod izgovorom brige za naše zdravlje. Jer čim staviš masku, to više nisi ti nego neka bezlična spodoba. Poslušnik. Obični rob. A druga faza eksperimenta na životinjskoj farmi, će biti obvezno cijepljenje. Iliti žigosanje.

Tuđmanova Hrvatska je bila prva zemlja u svijetu koja je podnijela tužbu protiv Soroševog “Otvorenog društva”. Bilo je to 1997. Danas dragi vođa napada Orbana zbog “neposlušnosti” i sastaje se sa Soroševim sinom. To je ta bitna razlika između vremena ponosa i slave, i današnjeg beznađa.

Čemu ovolika malodušnost? Jer na jednoj strani imamo maksimalno 30-40 % politički osviještenih Hrvata a na drugoj, svo zlo ovoga svijeta. Komunjare, četnike, jugoslavenčine, globaliste, pedere, pedofile, anarhiste, sotonjare……i da ne nabrajam dalje. Danas smo sami protiv svih. Bez i jednog saveznika. I zato ne gajim nikakve iluzije da će “narod” nešto promijeniti. Samo nas drastične promjene na globalnoj političkoj sceni mogu spasiti. I to pod uvjetom, da im uopće budemo zanimljivi.

Inače, dobro je sve…

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

6 Comments

 1. Slika danasnje Hrvatske. Odlicno napisana i opisana. Nema se sto dodati jer bi se to svelo na ponavljanje vec recenog i opisanog.
  Mozda jedino dodati malo ‘zlatne prasine’ koja ce odrzavati zar nade, vatru u nasim srcima, podrzavati nas da ne pokleknemo, da ostanemo ponosni i uzdignute glave. U ovom trenutku mozda ne vidimo izlaz iz tunela, ali izlaz postoji i naci cemo ga sami ili uz pomoc nekoga tko misli kao i mi.
  Ne sustati, ne odustati. Idemo dalje!

  Liked by 1 person

 2. Imala sam puno reakcija na gluposti koje sam valjala po FB, ali u zadnje vrijeme neke nisu probudile nikakve reakcije pa sam se pocela pitati zasto. Analizirajuci, primjetila da su ti komentari nestali. Bon! Ima netko tko ne voli moje komentare et alors! Je tourne la page! (Okrecem stranicu!)
  Malo sam zapustila muziku i moje knjige, Icke, Zellweger, Wolff, Stiglitz i neke malo lakse za citat koje su relax i ne traze previse naprezanja.
  Zahvaljujem vam na momentima koje smo partagé. Bilo mi je veliko zadovoljstvo izmjeniti pokoju misao i moram priznati da mi je to mnogo pomoglo. Nadam se da sam i ja vama barem malo pomogla.
  Zelim vam puno srece i uspjeha u svemu sto radite i sto namjeravate zapoceti u buducnosti.
  Nikad se ne zna sto nam sutra donosi!
  Bog i Hrvati.
  Nev
  PS Jedinstvo vaznije nego ikad. Hrvati su cudan narod. Uvijek imaju neke kompetencije umjesto da se udruze, a cak i kad se udruze iz nekog razloga, nastavlja se rat za prestiz. Ljubomora? Ili nest drugo?
  PS Mozemo nastaviti kad se vratim. Ako ima nesto vazno, znate gdje me mozete naci. Wi-fi radi svuda.

  Liked by 1 person

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s