Početak kraja…

Koja parada kiča, vazelina, analnog planinarstva i podaničkog mentaliteta. Veleizdajnici se utrkuju tko će prije čestitati senilnoj komunjari Bidenu. Točnije KP Amerike (bivši demokrati), koja upravlja ovim polukrepanim starčićem. Iz aviona se vidi da je Joe jednom nogom u grobu, a drugom na kori od banane.

Otkad to “ugledni” ljevičarski mediji proglašavaju pobjednika izbora? Ako se ne varam, postoji zakonodavno tijelo koje je za to zaduženo. Činjenica je samo jedna. Dok ovo pišem (8.11. – oko 4 ujutro), ništa još nije službeno! Zašto ne spavam? Ne mogu od smijeha. Ni kad se prebroje svi glasovi, neće biti gotovo. Ovdje se radi o krađi nekoliko MILIJUNA glasova, i ovo svijet do sada nije vidio. 

Sj. Koreja je oaza demokracije prema današnjoj Americi. Tamo DRAGI VOĐA  dobije 100% glasova, tako da nema potrebe za krađom. Normalno da će Vrhovni sud imati zadnju riječ. Sad slijedi krucijalno pitanje. Jesu li i njega sotonjare uspjele kupiti? Ne znam. Ali znam da je Soroš u zadnjih nekoliko godina, potrošio milijune dolara kupujući lokalne suce i državne odvjetnike. Sad vidimo zašto. “Ništa nas ne smije iznenaditi.”- govorio je ćopavi jahač Apokalipse iz Kumrovca.

Vratimo se čestitkama. Potez mahnitog i anemičnog shupka me ne čudi. Odavno je poznato da su obojica globalističke pudlice. Interesira me u kojem se svojstvu oglasila bivša “kraljica Balkana” i koji je njen problem? Biće joj smeta što Melania izgleda duplo bolje od nje?  Ili je jednostavno u pitanju klimaks?

Za sve one koji do dana današnjeg nisu skontali koji su naši a koji njihovi, ovo je izvrsna prigoda. Samo pogledajte listu čestitara i sve će vam biti jasno. Ili ipak neće..? Ovisi je li još uvijek vjerujete da je lažna “pandemija”, SLUČAJNO puštena u izbornoj godini? Nadam se da nosite brnjice dok čitate ovaj tekst? Jer i računala su podložna virusima.

Naprosto uživam kad se jave “veliki” domoljubi (po pravilu filozofi) i kažu da ovi izbori nemaju veze s nama?! Raspravljat se ne isplati, jer budali ništa ne možeš objasnit. Dakle, sjedi, šuti i blokiraj. Recimo da gori susjedova kuća i plamen se širi na tvoju, ali tebe se to ne tiče? Logično, nema što.

Što nam ĆAĆA radi? Bori se ko lav i ne odustaje. Onakav čovjek se rađa jednom u 100 godina. Isto kao i naš dobri General Glasnović. Što im je zajedničko? Ni jedan ni drugi nisu političari, govore ono što misle i nisu na prodaju. Upravo su zbog tih “sitnica” obojica pokradena na izborima. Perfidno, lukavo i na očigled cijelog svijeta. Na FB i Twitter profilu mi uz Hrvatski stijeg, stoje njihove slike. Tako će i ostati, bez obzira na sve…

Veleizdaja nije samo naš problem. Umjesto da u ovim odlučujućim trenucima čvrsto stanu uz Trumpa, neki Republikanci mu okreću leđa i brinu se kako sačuvati fotelju. Ne shvaćaju da više nikada neće imati svoga predsjednika, niti većinu u Senatu. Vrlo brzo će postati žrtve vlastite pohlepe. Jer će komunjare promjeniti sve bitne zakone i osigurati sebi doživotnu vladavinu. Ovo je već viđeno na primjeru Karamarka, kada mu je cijeli vrh HDZ-a okrenuo leđa.

Najlakše je biti General poslije bitke i praviti se pametan. Svatko se od nas zajebe u životu, ali red bi bio ponekad to i priznati. Na pretprošlim izborima sam glasovao za HDZ, isključivo zbog Zlatka. A uvališe mi Obuljenku. Zajebo se i ispao ovca, priznajem. Zato na prošle izbore nisam ni izlazio. Jednostavno nisam imao motiva…

I Kolinda mi je na početku bila draga. Sve dok nekim svojim potezima i izjavama, nije pokazala pravo lice. Čak sam je jedno vrijeme branio i svađao s ljudima. I tu sam se zajebo. Zato sad svako jutro prije nego što napravim kavu i zapalim cigaru, opizdim glavom u kantunal. Čisto reda radi. Da sebe podsjetim da više nikome ne treba vjerovati. Jer odavno je jasno da je budućnost ove zemlje u rukama svjetskih moćnika, i da nam glavni grad nije Zagreb nego Brisel.

Donald se upravo obratio naciji i rekao da izbori mi približno nisu gotovi. “Ovim prijevremenim i neslužbenim proglašenjem pobjednika, pokušava se zataškati izborna krađa.” Jer nigdje u Ustavu ne piše da CNN proglašava pobjednika.

Postoji još jedna sitnica. Kako će Biden proći sigurnosnu provjeru za Bijelu kuću? Kad su mu i sin i brat, uzimali veliku lovu od Kineza ( i ne samo njih) za svoje mutne poslove? Postoje opipljivi dokazi, Hunterov laptop i svjedoci koji sve to mogu verificirati. U čemu je onda problem? U dubokoj državi. FBI raspolaže svim ovim podacima još od 2019, ali do danas nisu ni k*rcem mrdnuli.

70 milijuna Trumpovih glasača je svjesno što se događa. I u sve većem broju izlaze na ulice. Ali i oni pate od hrvatskog sindroma. Misle da se ovakve stvari, na fin način mogu riješiti. Greška. Kardinalna greška.

Vanka ih čekaju korisni idioti, antife i BLM, koji su glasovali za konačno uništenje najmočnije svjetske države. Svi smo vidjeli kako izgledaju njihovi “mirni prosvjedi”. Zapali, uništi, ukradi, ubij…. Ovo je pravi rat, gdje nema mjesta za finoću. Ako te netko opali šakom, ti ga zbodi nožem. Nažalost, tako stvari stoje…

Ovaj fenomen nam je i te kako poznat. Jer i mi imamo svojih 30-ak% DEBILA koji mrze Hrvatsku iz dna duše. Zašto je to tako? Odgovor je vrlo jednostavan. Zato što ideje komunizma i socijalizma, nikada nisu bile uništene do kraja. Crvena vatra je uvijek tinjala, a sad se razbuktala diljem svijeta.

Rješenje? Samo SILA i ništa drugo. I to ne danas, nego jučer! Svaki požar se širi ako ne reagiraš na vrijeme. Ako pustiš da gori, ode sve u 3 PM. Nadam se da je sad malo jasnije zašto je Adolf toliko sotoniziran, a Staljin, Lenjin i Mao nisu? Mada su pobili puno više ljudi. Komunizam je idealan sustav za vladavinu odabrane “elite” nad masama. Jednostavno ne postoji bolji. I upravo zato, nikome nije bilo u interesu da potpuno nestane. Danas vidimo zašto je to tako.

Ako padne Trump, komunizam će zavladati cijelim svijetom. To uopće nije upitno. Ovaj put pod malo ljepšim imenom – GLOBALIZAM. I nekim drugim lažnim, “humanim” idealima. Briga za okoliš, “jadne” migrante, lažnu ravnopravnost. Gdje će pederi, pedofili, crni kriminalci, transrodni i ostale moralne nakaze, imati duplo veća prava od nas.

Korijen svog ovoga zla je ATEIZAM. Zabrani ljudima ići u Crkvu, ne daj im da se izjašnjavaju kao vjernici i napravit ćeš od njih poslušne robove. Jer si im uzeo dušu. Ovo se odnosi samo na Kršćanstvo a Islam nitko ni ne pokušava mijenjati. Jer znaju što bi ih čekalo. Francuska i Austrija su nam najsvježiji primjeri.

Umjesto zaključka. Sotonjare su uspjele postaviti svoga Papu (lažnog proroka Bergoglia), smijeniti desetine Vlada, od nenormalnog napraviti “novo normalno”, paralizirati cijeli svijet virusom gripe…Tako da je vrlo izgledno da će odrediti tko će biti Američki Predsjednik. Pakleni plan “Novog svjetskog poretka” se priprema već dugo vremena i u njega su uložena enormna sredstva i trud.

Što sve ovo konkretno znači za nas? Više nikada nećemo biti suvereni i neovisni, a sudbinu će nam i dalje krojiti drugi. Ovaj put ubrzanim tempom. A bilo kakav oblik slobode, je stvar prošlosti.  

Ima li ikakve nade za nas? Sa ovakvim mentalitetom – NEMA.

Ispričavam se na iskrenosti.

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

8 Comments

  1. Kakva milina za oči i uši! Ako ničim drugim, pisac ovih briljantnih tekstova osigurao si je prolazak kroz Uska Vrata Novog Raja donoseći Svjetlo istinom u svijet koji je uronjen u tamu Laži. Neka ti Bog dadne snage da izdržiš do kraja, dragi brate

    Liked by 1 person

  2. svaka cast na obradi… kako je ono gen/ije/eral Glasnovic rekao:”Istina nosi krvave gace”
    izgleda mi da su (ZDS) desno orijentirani popustljivi sto nije slucaj sa veselom manjinskom pederastijom svih boja kojima je jedini cilj biti na, u ili pri vlasti.
    eh stvarno nema istine bez krvavih gaca.

    Liked by 1 person

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s