Špaher sam, tim se dičim

I Ray Charles-u bi bilo jasno, da je HDZ odavno izgubio identitet. Totalno su se odrekli Predsjednika Tuđmana i sve njegove ostavštine. Ali da će postati klasična lijeva stranka, malo je tko očekivao. Slogan: “stranka desnog centra” je postao vic. Šala. Zajebancija. Osim šuplje retorike, nema apsolutno nikakve razlike između “zajednice” (jugoslavena, Juda i trofaznih) i SDP-a. Čak bi otišao malo dalje i nazvao ih “leftardima u skupim odijelima” ili “izdajnicima koji glume gospodu.” Ovi u SDP-u su uglavnom polupismene, teške sirovine. I to je jedina sitnica koja ih razdvaja.

DakleN, ove dvije Svetosavske partije imaju oko ¾ zastupnika u Saboru. Koje se P. lijepe matere, onda uopće možemo nadati. I čemu? Demokracija je “na ovim prostorima” davno krepala, pa se postavlja pitanje: “Kakve mi to promjene očekujemo?” Da drug Plenki i čika Pupi sutra zamijene pozicije, bi li se nešto promijenilo? Ne. Niti bi itko išta primijetio.

Stvarno je bilo dosta “verbalnog” domoljublja i naših “prosvjeda na baterije”. Za promjenu bi bilo dobro, nešto konkretno učiniti. Makar neku sitnicu, da vide da nas ima i da smo još živi. Zadnji koji je tako nešto probao, bio je gospodin Tomislav Karamarko. Čovjek koji je pokušao sastaviti HRVATSKU vladu. Svi znamo kako je skončao. Nakon toga je počela ubrzana globalizacija hrvatske i izdaja svih nacionalnih interesa.

Ovih dana stiže presuda, da ipak nije bio u sukobu interesa. Kako to, kako to? Čestitam Soroševom “neovisnom” pravosuđu, na predanom radu i “brzini”. Da je Tomo nevin, od početka je bilo jasno. Svima onima kojima glava ne služi samo za šišanje. Udba, KOS, Ostojina milicija, crna Dalija, orjunaši iz Mosta, jugo-mediji….. Zajedničkim snagama su ga rušili od prvoga dana.

Danas svako malo čujem pionira Petrova, kako se “ko’ biva” svađa sa Andrejom Brozom i glumi moralnu vertikalu. A upravo ON i NJEGOVI IZ ĆUPRIJE su ga doveli na vlast. Pa onda nemoj popizdit? Hoće li se sad itko od navedenih štakora, ispričati Karamarku? Budimo ozbiljni. Po mentalitetu smo još uvijek između Vardara i Triglava

Riječ-dvije o “uglednoj” koroni. Nakon druge ture čudotvornog cjepiva, broj umrlih će biti znatno veći. To nije pretpostavka, nego fakt. Hoće li onda stožeraši prestati sa cijepljenjem? Nema teorije. Uzrok smrti će kao i obično biti komunistički virus, a glavni krivci ćemo biti MI, koji se nismo cijepili. Sve nas to vodi do konačnog rješenja. Cijepljenje će postati OBVEZNO. Priča se da će kinezi ubrzo pustiti u “prodaju”, novu verziju virusa. Covid 20 Plus Pro. Ova će se moći priključiti na 5G mrežu, ne bi li se brže širila. Nije se s bolesti zajebavat’, ali što ću drugo raditi nakon više od godinu dana čistog ludila?

Neodgovorni pojedinci, ove mjere nazivaju nacističkim. A prije će bit’ da su komunističke. Jer sve su žrtve nacizma, stradale u ratu. Dok je u komunizmu, većina pučanstva platila glavom u miru. I to ga čini daleko najokrutnijim sustavom u povijesti. “Znamo tko nam je neprijatelj, ali je taj neprijatelj pomiješan s onima koji nisu neprijatelji, nego su samo blesavi”– kaže gosp. Vladimir Dananić, velikan pisane riječi. Ako bi već tražili pozitivan primjer (na koga bi se trebali ugledati), onda bi to definitivno bila Poljska. Ponosni Katolički narod još uvijek ne da, da ga itko zajebava. A i te kako su osjetili sve “čari i ljepote” Marxovog monstruoznog projekta. Zna li netko tko je Poljski Kralj? Gospodin ISUS KRIST! I to službeno, još od 2016. godine. Ni ja nisam imao pojma, a ovaj podatak sam sasvim slučajno pronašao.

Ode Bandić, ode i Cico. I svi ćemo mi otići jednoga dana. Ali pod kojim okolnostima? To je izuzetno bitna stvar. Rodio sam se slobodan i ako ću takav i umrijeti, nema problema. Ali ako ćeš ovaj ovaj svijet napustiti kao rob i poslušnik, koji si K. onda uopće živio? Da ne bi opet širio “govor mržnje”, samo ću reći da sve račune treba poravnati na vrijeme. Što god to značilo

Teško je definirati Bandića. Znao je ujutro otići na Misu, popodne imati sastanak s Braniteljima a navečer otkrivati spomenik 7. sekretarica SKOJ-a. Niti je bio originalna komunjara, niti se satro’ od Domoljublja. Recimo da je bio “osebujan lik”. Ali to uopće nije poanta priče. Najviše su ga napadali  navodni “pravi purgeri”, jer je bio Hercegovac. Isti oni, čiji su đedovi 45’ “oslobodili” Zagreb. Od koga? Od Hrvata. Zaposjeli su stanove i vremenom se emancipirali. Pa ih više ne hvata trema, kad vide semafor. Nedavno je bila nestašica žileta, jer su isti ti “progresivci” rezali vene kad im je odapeo Đole. Upravo zato, još jednom treba ponoviti: “Da nije bilo Hercegovine, ne bi bilo ni Hrvatske.” Točka.

Stanje u SAD? Koliko god se mi trudili, ipak su ameri nacija sa najviše idiota po glavi stanovnika. Još pratim što se tamo događa, i ne vjerujem svojim očima. Sve mi je jasno, ali opet ništa ne razumijem? Da ne bi izmišljao toplu vodu, odem na GAB (u jednu od Trumpovih grupa) i postavim par pitanja. Misleći da su Ameri ipak bolje upućeni? K*rca graha! I oni su totalno zbunjeni. Kaže mi jedan: “Spremam zalihe hrane i oružja. A ovo što ti pitaš, volilo bi znati i nas 80 milijuna, što smo glasovali za Trumpa.”

Nakon bijelaca, Kršćana, domoljuba, “normalnih” …., sada su na udaru i žene. Upravo je usvojen zakon o “jednakosti”. Koji nema dodirnih točaka s tim pojmom. Radi se o čistoj diskriminaciji ljepšeg spola. I “ugroženetrans-debilčine su dobile svoja prava. Što to u praksi znači? Da se dlakava mrcina od 120kg, može jedno jutro probuditi i odlučiti da je žena. I onda ode na neko žensko takmičenje, i pokupi sve medalje. A sve su te djevojke cijeli život naporno trenirale, samo da bi dobile tu prigodu. Ovo automatski znači i kraj ženskog sporta. Motaj kablove i gasi sve. Jer ako više nemaš motiva (pošto znaš da ne možeš pobijediti), u čemu je onda poanta? “Važno je sudjelovati?” Tu krilaticu koriste još samo srpski fudbaleri.

Ovo mi je dalo ideju, kako izbjeći eutanaziju (obvezno cijepljenje) . Dođeš u ambulantu i kažeš da se indentificiraš kao špaher. I samim tim ne spadaš u ni jednu skupinu “pokusnih kunića”.  Ako ti netko nešto kaže, odmah ga optuži za “špaherofobiju” i zovi B.A.B.E. i Košutu Februar. Uspeh je zagarantovan.

Trump je održao (očekivan) povratnički govor i uglavnom rekao sve što je trebalo reći. Kreće se sa čišćenjem Republikanaca od “prodanih duša”. Glavni ciljevi su: slijedeće godine ponovo osvojiti Kongres i Senat, a za 3 godine i Bijelu kuću. Zvuči lijepo, ali nisam siguran da će do 2024. Amerika uopće postojati? Jer Američki Ustav je postao mrtvo slovo na papiru.

Kako pobijediti na bilo kojim izborima, kad je mogućnost manipulacije glasovima, puno veća nego prošle godine? DEMONkrati upravo usvajaju zakon (H.R.1), kojim se omogućuje glasovanje bez identifikacijskih dokumenata. Kad tome dodamo milijune ilegalnih migranata (koji će bez papira ući u zemlju), dolazimo do jedinog mogućeg ishoda. Republikanci nikada više neće pobijediti na izborima, bez obzira koliko glasova osvojili. Alternativa? Rat ili secesija. Trećega nema. Donalde kume, iskreno se nadam da znaš što radiš?

I tako smo mic po mic, došli u “novo normalno”. Danas je legalno s maskom ući u banku, i tražiti blagajnici lovu. A nekada se za to išlo u zatvor. Također, nikada nismo vodili računa o higijeni, kao danas. Trošimo ogromne količine antibakterijskih sredstava, sapuna, šampona, preparata…Puni smo kemikalija, tako da kad pišaš automatski dezinficiraš WC školjku. Domestos je postao suvišan i kažu da je trenutno na aparatima…

I slijepcima je jasno, da Biden nema pojma ni kako se zove. Tko onda upravlja amerikom i donosi sve ove zakone? SEKTA. Skupina nastranih “filantropa”, koji su godinama ovo planirali. Vidio je svijet puno zla, ali bojim se da ovako nešto ni u najgorim snovima nismo mogli zamisliti. A tek su počeli…

Kako se barem na tren opustiti? Većina dobrih knjiga je napisana. Najbolji filmovi su već snimljeni a slična je stvar i sa glazbom. Uz poneki individualni bljesak, sve što danas čitamo, gledamo i slušamo, su obični plagijati i loše kopije.

Upravo zato, možda počnem pisati nastavak “Jadnika”. Victor Hugo je kreirao nekoliko interesantnih likova.

A ja ih u startu imam više od 4 milijuna… 

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

6 Comments

 1. Dragi Urbani,
  Još jednom čestitam na analizi situacije.
  Imam samo malu opasku vezano za Poljsku. Osobno sam bio prisutan kad su poljski ljevičari pokušali spriječiti podizanje spomenika poginulom konzervativnom političaru Lechu Kaczynskome, a globalna televizija je izvijestila da su nerede radili – desničari. Kako je to moguće u katoličkoj Poljskoj?
  Jednostavno – Poljaci imaju nominalno konzervativnu vladu zato što normalni Poljaci glasaju po savijesti, ali u svim gradovima na vlasti su liberali koji su globalno financirani, kao i mediji.
  Poznato?

  Liked by 2 people

 2. skuzili “jadnici” da ne mogu globalnim ratom zavladati svijetom, dva im propala.
  eee sad, globalnom plandemijom i tolerancijom svega i svacega druga je prica.
  Joe-ker Bidn otvorio migrantima opcije, mogu se i kanditirati. kinezi likuju….

  Liked by 1 person

  1. The Fourth Reich is here – Nazis now in charge of America

   In the aftermath of World War II, the United States brought hundreds of Nazi scientists to the U.S. via Operation Paperclip. They were given new identities and job, put to work developing weapons technology with the Pentagon and NASA. The entire U.S. space program that landed a man on the moon was based on Nazi technology and run by Nazi scientists.

   Nazi ideology of authoritarianism and global genocide against “inferior” races continues today and is abundantly observable in the actions of globalists like Bill Gates who seek depopulation as a “final solution” to save the planet.

   In today’s podcast, I cover the secret history of how post-WWII Nazis took over America and the Pentagon, then the financial institutions, culture and now the entire federal government.

   We are right now living under the “Fourth Reich” of the Nazis, complete with book burning, censorship, fascist corporations, government economic lockdowns, renewed secret police powers and much more.

   brighteon.com

   Liked by 1 person

   1. Black leaders dare to tell the truth about vaccine depopulation genocide

    While dumbed-down, brainwashed White liberals are lining up to get vaccinated with a deadly covid vax “kill switch” injection, Black leaders are sounding the alarm about the vaccine genocide agenda to exterminate Blacks.

    One of the most accurate, courageous voices that’s publicly speaking out against vaccine genocide isn’t a White person, and he isn’t Christian, either. He’s a Black Muslim.

    In today’s jaw-dropping, uncensored podcast, you’ll hear a discussion about race, vaccines, genocide, and globalism that would never be allowed on any tech platform… because it’s filled with full-on truth. The kind of truth that’s so powerful, it has to be censored everywhere.
    more here. c/p

    https://apac01.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fce-publiclw.naturalnews.com%2Fct.asp%3Fid%3DAD82DAFA0E18A8EAD8B19BF7E2C692127EB480399A6EE959C55E5E22A63191699A99DA27AE5246CC14B7C20E8F102BACEFB3FA552DC1E08357B939D175429B33%26ct%3D4aeUsxkAAABCWmgzMUFZJlNZ%252bfaTrQAABRmAAAGAEBrj3IAgADFDTTAANQaA02monZpwF54UiDopXqgfi7kinChIfPtJ1oA%253d&data=04%7C01%7C%7C8ecf0f03186e41be2c9008d8df8d9ed5%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C637505146634969225%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C1000&sdata=KsfrEsZAexh%2Fmp4MSN2Ehk374AER0bUOfS09gPBoMK8%3D&reserved=0

    Liked by 1 person

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s