Prodajem Hrvatsku

Što najviše izpizdi čovjeka? Auto, supruga, računalo i nogomet. Prije svake utakmice Hrvatske maznem Normabel. Preventivno. Ako stvari ne idu željenim tijekom, na poluvremenu slijedi još jedan. Onaj nakon utakmice se podrazumijeva, ako rezultat nije povoljan. Pored svega toga, ja sam 90 minuta kao na iglama. Nisam “cepidlaka” što bi rekle komšije, i uopće me ne interesira umjetnički dojam. Samo 3 boda, i ja sam sretan kao malo dijete. Ali dok se god živciram, dobro je. Jer znači da mi je još uvijek stalo.

S politikom je druga stvar. Letimično pogledam naslove, i tu i tamo nešto i pročitam. Ali ništa živo ne osjećam. Jer “čudni ljudi, čudnog imena” vode moju zemlju. U propast. Možda ovo zvuči blesavo, ali utopljenik se hvata za svaku slamku. Na primjer: “Vlada u egzilu”. Danas skoro zaboravljen pojam, koji bi trebalo izvući iz naftalina. Dijaspora je politički puno pismenija od nas. I oko toga nema nikakve rasprave. Zato neka ONI (uz par probranih domaćih Domoljuba), razrade strategiju za budućnost Hrvatske. Jer ovo što danas gledamo, nema nikakvog smisla. Pokopat će nas, a da nismo ni svjesni da smo prestali disat.

“Prodajem Hrvatsku”, kaže Plenki. “Cijena?” “Bagatela”. Ovo me malo zbunilo, jer sam mislio da smo odavno prodani. Izgleda da je ostalo još “obiteljskog srebra”? Uglavnom, radi se o kreditima EU koje netko treba vratiti. Tko? Mi titogajebo, tko će drugi? Ovaj vrijedni neimar, koji je od RH uspio napraviti Švicarsku (granice nam liče na ementaler), kaže da su krediti bespovratni. Jesu. Ali samo 20%. A ostatak treba vratiti, i to s kamatama. Dakle drug laže. Čudi me to od njega? Čitajući dalje o ovome enormnom uspjehu lole iz Brisela, nađem još jednu laž. Veću od Velebita. 37% svih sredstava, MORA biti potrošeno na obnovljivu (zelenu) energiju. Ne bi li se spasili od NEPOSTOJEĆIH klimatskih promjena!? To nam je shupack prešutio. Slučajno…?

Što to u praksi znači? Zajebi kume, i termo i hidro elektrane. Nema više. Što smo se grijali, grijali smo se. Fino motaj kablove i iskopčaj Krško, a svim neodgovornim hrvatima koji voze auto (čisti bezobrazluk) udari poreze. I to u eurima. Radnike koji će zbog ovoga ostati bez posla, treba preusmjeriti na gradnju pruge Brčko – Banovići. Bravar je to već odradio? Ćuj to? Nema veze. Napravit ćemo još jednu paralelnu, tako da i vlak ima traku za pretjecanje.

Oklen onda struja, druže očalinko? Od vjetrenjača, ZNA SE. DokleN god bude “duvala košava”, nema zime. Svih 5% kućanstava će normalno funkcionirati. A kad ne bude vjetra? Pokupiti sve ljude sa biroa, da “duvaju” u 3 smjene. Tako mudri vođa, jednim potezom rješava sve probleme. Nezaposlenost, energiju i očuvanje okoliša. Genijalno. “PLENKI, TO SMO MI!”, trebalo bi pisati na ulazu u svaku mjesnu zajednicu. I šire…Jednoga dana će se netko zapitati: “Što su Hrvati koristili prije svijeća?” “Struju.”

U svetinje se ne dira. Naročito “trofazne”. Sveti Sava, Đeneral Draža, Kosovka đevojka, Patak Dača, Miloš Obilić i mitsko biće zvano Pupi. Neustrašivi borac protiv vastaša. Ovo su samo neki od junaka srpske mitologije. Jer ima ih p. k*rac. Pardon, pun k. Međutim, dogodilo se nešto nezamislivo. Mahniti šibicar s Pantovčaka je počeo blatiti Miloradov lik. Ničim izazvan! Da je iste riječi izgovorio Dr. Hasanbegović, već bi za njim bila raspisana Interpolova tjeralica. Ali Zorangutanu se sve može tolerirati. Jer on i Pupi igraju za isti klub (FK. Ravna gora). Normalno da se radi o još jednom igrokazu za naivne. Zašto smo tako naivni i vazda padamo na iste fore? Jebaji ga. Kad bi to znao, pisao bi knjige a ne pizdarije.

Voda u loncu postaje sve toplija, i žabe u kockastim dresovima se polako kuhaju. Još uvijek daju znake života, ali neće dugo. Neke su htjele iskočiti, ali ih proglasiše budalama. Tako su i čovjeka koji je htio iskočiti iz aviona, uvjerili da mu ne treba padobran. Osim ako ne namjerava skočiti još koji put…

Što reći, misliti ili napisati, kad se stvari ne miču sa mrtve točke? Uzdali smo se u Trumpa i SAD (Socijalističke Američke Države), ali padoše ljudi bez ispaljene petarde. O metku da i ne pričamo. Oni pojma nemaju što im se događa. Haluciniraju. Još uvijek misle da je to njihova država i da Ustav nešto znači? Sva arogancija i indolentnost, sada dolaze na naplatu. Od rođenja im se sve serviralo na pjatu a sad odjednom – nema više.

Mi smo naviknuti na sve i znamo improvizirati kad nam nešto fali. Oni ne. Vjeruju da postoji neki “plan” i da će ih netko spasiti. Chuck Norris ili Rambo? Jadna li im majka, kako će najebat. Ko u crtanim filmovima. Ali tko zna, možda im upravo ovako nešto treba? Jer koji je najbolji sustav za likvidaciju komunjara? Komunizam. Staljin, Mao, Pol Pot i ostali “velikani” su to dokazali  u praksi.

Za sve one kojih se ne tiču zbivanja u SAD, mala opaska. Klaun Biden i kompletan cirkus od Vlade, su obične lutke na koncu. Zemljom upravlja globalistička sekta (kabala), i to je činjenica. Što to u praksi znači? Da mogu manipulirati  svjetskim tržištem, kad im se digne neka stvar. I pokretati ratove gdje, kako i kad god im to odgovara. To je valjda jasno, jel’ da? Migrantska kriza na granici sa Meksikom je njihov interni problem? Pogrešno. Svi ilegalni imigranti se naseljavaju u države, gdje su konzervativci imali većinu. Sad više neće. A to znači gubitak svih narednih izbora. Zato sa sigurnošću možemo zaključiti, da će odnosi u svijetu biti još puno gori. I mi smo mali dio toga svijeta, a imamo vlast koja bi prodala i rođenu mater. Tako da će se sve ovo, i te kako odraziti na svakoga od nas. Ne glumim analitičara, nego samo zbrajam 2 i 2.

Ne znam je li do mene, ali mi se čini da 1. travnja nije bilo nikakve zajebancije? Sasvim logičan slijed događaja. Nikome više nije do smijeha, jer smo upravo mi glavni junaci ovoga globalnog vica u kome živimo. Evo jedan kratak: “Drži Tito govor radnicima, kad odjednom netko kihne. “Tko je kihnuo”, pita on. Tišina… “Vojsko, pobijte cijeli prvi red!” Naredba izvršena. “Drugovi radnici ponovo pitam, tko je kihnuo?”, reče ćopavi. Opet muk i tišina. “Pobijte kompletan drugi red!” Vojska i to odradi. “Zadnji put pitam, tko je kihnuo?” kaže bravar. Kad u zadnjem redu jedan digne ruku. “Ja sam kihnuo druže Tito.” “Nazdravlje” odgovori maršal i nastavi sa govorom.“

Tko podrobnije prati zbivanja u medijima, zna da je “Kamenjar” odavno postao glasilo  hadezenjara diljem “vasione”. Može se primjetiti da je i “Narod” skrenuo sa pravoga puta. Pa su tako preko noći, postali veliki pobornici cijepljenja. Svako malo napadaju i omalovažavaju ljude koji misle svojom glavom. Prošli tjedan su objavili oštar tekst protiv “antivaksera”, koji potpisuje Boris Beck. Glasnogovornik biskupa Uzanića, bivši urednik Nacionala i kolumnista T-portala i Večernjeg.

Prvo, na hrvatskom se kaže “protivnici cijepljenja” i nema potrebe koristiti engleske riječi. Treba se vratiti korijenima i govoru naših starih. Ko da gledam moju pokojnu babu. U jednoj ruci krunica a u drugoj filter Opatija. Pa veli: “Misovo sinko. It’s a long way to the top if you wanna rock ‘n’ roll.I bješe u pravu.

Ako HDZ financira Kamenjar, tko daje lovu za Narod? Bolji poznavaoci prilika kažu da je u pitanju Crkva? Čija? Naša nije. Jer su Bozanić & company odavno ostavili svoj narod na vjetrometini. I danas zastupaju interese Vatikanskih globalista. Uskrs je, pa ne ću više beštimat. Iz poštovanja prema Biskupu Košiću i brojnim svećenicima, koji unatoč svemu još uvijek pravilno tumače riječ Božju.

Korona FANATICI ne odustaju. Ima više od godinu dana, kako je broj zaraženih i umrlih (od čega?) na naslovnicama svih njihovih medija. Sreća pa smo konačno došli do zadnje faze. Još samo da nas eutanaziraju cjepivom i podijele kovid putovnice. Onda ćemo ko gospoda, moći otići i u kino. Ju-huuu!

“Naučnici” vrebaju iza svakog kantuna, a oni “ugledni” te mogu sačekati i u portunu. Ali opet je obični čoban, za njih doktor nauka. On u svakome trenutku zna koliko mu je stado. A oni? Ni do dana današnjeg nije poznat broj ovaca u svijetu.

Jer svaki put kad ih počnu brojati, sklapaju im se oči i na kraju zaspu

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

9 Comments

  1. Čitam sa užitkom i razmišljam da prije nego umren kako bi lipo upoznat ovoga ćovika, nema tu MAŠTE već žalosna istina ‘SATIRIČNO’ (recimo) napisana, lipi pozdrav sa Grobnika i SRETAN U(sa ušatim)SKRS – ZA DOM SPREMAN….

    Liked by 1 person

  2. Kako je to lijepo čitati, pravi melem na ranu.
    Sretan ti Uskrs dragi kume, i neka nam naš Gospodin koji uskoro opet Dolazi spasiti nas iz ruke Neprijatelja dadne milost da se sa našim obiteljima družimo u Njegovom Kraljevstvu!

    ZaDomSpreman!
    Darko Karlović, Pula

    Liked by 1 person

  3. Skrenuli mnogi….ili se polako otkrili…dobro ste rekli narod sve vise nečitljiv, neprepoznatljiv…kamenjar još otprije otpisan…e sad cu samo kod vas primat nove obavijesti 😉 sve samo derperi na kupu svuda, koliko vidim okolo bar zidari nesta rade samo doklen? Inače nema kraja uspješnim projektima i povlačenu, tzv.bespovratnom….živjeli!

    Liked by 1 person

Komentiraj