Mačak Momčilo i miš Mićo

Za koga? Za titu! Za koga? Za partiju! Za koga? Za narod! Bile su to samo neke od parola koje smo “spontano” uzvikivali u školi. I uopće nije bilo govora o nekoj propagandi. Ma jok, nema govora. Red latinice, pa red čirilice a između ćopavi. Ko prava musaka. Pa sam tako u prvom osnovne (nisam imao ni 7 godina) pitao drugaricu učiteljicu: “Koga trebam više voliti, mamu ili druga titu?” Živa istina. Jer me svaki dan učilo da je tito natprirodno biće. Superman s petokrakom na čelu. Danas su vremena drugačija, pa djeci jednostavno operu mozak Domestosom. Slijedeće 3 stvari trebaju obavezno znati napamet, inače će po diplomu morati ići u Laktaše (The University of Mile Dodik).

1. Globalno zagrijavanje je dostiglo kritičnu točku, jer se ledenjaci tope ko blesavi. Kažu da će za milijun godina, razina mora narasti za kvarat centa!? Dašta je nego katastrofa! Podhitno učinimo nešto, inače će nam Greta jeb. mater. Ja sam odvrnuo žarulju u frižideru, i tako dao svoj doprinos očuvanju “majčice zemlje”.

2. Briga za “jadne” migrante, koji nisu stigli ni kufere spakirati. Ponijeli su samo ono najosnovnije. iPhone, Visa kartice i prsluke s eksplozivom. Kako li je samo toj miroljubivoj muškoj nejači (od 18-30 god.) i što će biti s njima, kad za jedno 20 godina Soroš ostari?

3. Progresivni Hollywood nema leba da jede, a mi se ovdje oblokavamo janjetinom. Zašto više nitko ne ide u bioskop, i kupnjom ulaznice ne sponzorira Angelininu djecu? Koja sad umjesto kruva, moraju kavijar u mlijeko drobit. Čista bruka i sramota, za koju smo svi odgovorni.

U Americi živi čovjek pod imenom Christopher Langan. Do nedavno, nisam čuo za njega. Zovu ga najpametnijim čovjekom u SAD, jer mu je IQ oko 210. Skoro ko’ naš Đikić. Čovjek je cijeli život radio na građevini, bio izbacivač u noćnim klubovima, dok sasvim slučajno nisu otkrili njegov dar. Danas je čest gost na konzervativnim TV postajama. 

Po njegovoj procjeni, neće biti masovnog umiranja od cjepiva. Jer bi nagla depopulacija dovela do kolapsa ekonomije. A to gospodarima kaosa nikako ne odgovara, jer im je dolar jedino “božanstvo”. Najvjerojatnije se ide sa postupnom sterilizacijom. Čiji će se rezultati i te kako osjetiti, u ne tako dalekoj budućnosti. Opet ponavljam: Nipošto im NE SMIJEMO DOZVOLITI da nam cijepe djecu! Ni govora.

Postoje ljudi koji vjeruju kako je čovjek postao od Mate Kapovića. A postoje i oni koji još misle da je “Ćuprija” domoljubna stranka. Bez obzira na silne orjunaše koji su kroz nju prodefilirali. A koji su im najveći uspjesi? Rušenje Karamarka, sprječavanje lustracije, dovođenje Plenkija na vlast… Treba li još? 

Ovih dana u Splitu pregovaraju sa: Možemo, Pametno, SDP-om i naučnikom Puljkom. Ukratko, sa HRVATSKIM ČETNICIMA. A Bulj im služi kao magnet za privlačenje lakovjernih. S njima nema rasprave, jer im k*rca ništa nije jasno. Rješenje? Tretman elektro-šokovima ili šaka u glavu. Više se nitko ne može vaditi da je bio u zabludi. Zajebi to kume. Andrea Čaušesku je već 5 godina na vlasti, i do sada bi i Ray Charles progledao. I to bez sunčanih očala.

Nažalost osim masline, u Dalmaciji rastu i orjunaši. Koji je njihov moto? Sjebi sve što je Hrvatsko. To se najbolje vidi na primjeru Hajduka. Sekta sociologa Lalića, dece vojnih lica i ostalih jugo-isprdaka, su ga doveli na najniže grane u povijesti. Ne samo rezultatski, nego i moralno. Što je puno gore. A sa stokom koja mrzi reprezentaciju moje zemlje, ne želim imati ništa zajedničko. Preko 40 godina sam navijao za Hajduk, a danas me jednostavno boli Ante Tomić. Sad je na redu grad Split. Uopće ne sumnjam da će ga GUBA probati pretvoriti u Smederevsku palanku. Izašli su oni silom iz juge, ali nije juga iz njih. Rješenje? Non-stop kukaju kako im smetaju “vješala” na Rivi. Zašto ih onda ne bi stavili u funkciju?

Počele su se pjevati “Ode radosti”, mahnitom predsjedniku. I to najviše među BiH Hrvatima. Razumijem ih i ne bi im bio u koži. Imao je Zorangutan par lucidnih izjava, s kojima se i ja slažem. Ali bez obzira na njegovu transformaciju u domoljuba, u njemu još uvijek čući kmer. Mali crveni, sa srpom i čekićem. Zato treba malo smanjiti doživljaje, jer će vas zajebat prvom prigodom. Imali smo samo jednog pravog Hrvatskog Predsjednika. Dr. FRANJU TUĐMANA. Svi ostali su bili slučajni prolaznici.

Što to mene čini: “ultra-desnim bijelim nacionalistom, Ustašom, homofobom, vjerskim fanatikom i teoretičarem zavjere”? Apsolutno ništa. Vazda sam ovakav bio i nisam se uopće promijenio. Možda malo. Ali su nam na silu nametnute nove, nakaradne norme ponašanja. Sotonističko-boljševičke, sa aromom šizofrenije.

“Ako netko ima većinu, ali tom većinom ne teži k istini, što će mu uopće većina? Ako pak tko zastupa istinu, ali ne može pokrenuti većinu, kako će djelovati u interesu te istine? To je ključni izazov kršćanske politike koji se pojavljuje u demokratskim uvjetima.” Ovako zbori pravi državnik. Riječ je o gospodinu Viktoru Orbanu, jednom od zadnjih lidera, koji stoji na prvoj crti obrane obiteljskih i kršćanskih vrijednosti.

Svi smo čuli za 4 jahača Apokalipse. Neki tvrde da je riječ o nečemu što se već zbilo, neki kažu da je sve izvučeno iz konteksta a ima ih koji misle da je to najava onoga što slijedi. Bojim se da su ovi zadnji u pravu. Da podsjetim, jahači predstavljaju: rat, pošast (bolest), glad i smrt. Zašto ovo spominjem? Jer Imamo toliko problema, da čovjek ne zna odakle bi počeo. Prvi i osnovni prioritet nam mora biti spašavanja golog života. Jer ako te mater bude u hladno čelo ljubila, teško ćeš išta riješiti. 

Zato ću se braniti SVIM sredstvima, protiv bilo kakvog pokušaja cijepljenja. To smatram pokušajem ubojstva i uzvraćam istom mjerom. I gore, ako treba. Djecu neću ni spominjati, jer tu već padaju glave. Bez opomene i upozorenja. Točka. Ovo govorim isključivo u svoje ime, mrtav ozbiljan i djelomično normalan.

A ovo što rade sa tzv. “covid putovnicama” je čista ucjena i diskriminacija. I drug Josif Visarionovič bi bio ponosan na ove “novo-normalne” metode. Da još jednom ponovimo. Virus postoji, ali PLANdemija ne postoji. Ako je šansa 99.8% da ćeš ga preboliti bez ikakvih posljedica, onda nema govora o nekoj pošasti. Ovim podatkom je za sve normalne ljude, konverzacija završena.

TV ne gledam već 5-6 godina, a od portala su mi ostala 2-3 naša i desetak američkih. Izuzetak su nogomet i crtani. I njih su mi pokvarili jer navodno promoviraju bijeli rasizam!? Pa je tako moj najdraži crtić: “Mačak Momčilo i miš Mićo” (Tom and Jerry) potpuno redizajniran. Sve zbog lika crnkinje s metlom. Doklen robovlasništvo? Zar bijele žene ne znaju pomest i usisat?  Nemam riječi… 

Ovakvih idiotskih primjera ima na pretek. A sve je to rezultat imbecilnog “woke” pokreta. Samo još jedan primjer. Čak je i riječ MAMA (mater, stara, keva…) proglašena nepodobnom. Od sada je pravilno reči: “birthing person” (osoba koja rađa). Ovo se ne događa u epizodi Monty Pythona, nego u stvarnom životu. Mrš u 3 spolna organa osobe koja rađa! DEBILČINE MARKSISTIČKE.

Nedavno pitaju ženu koja je iz Sjeverne Koreje prebjegla u SAD, kakvo se živi kod Kim Jong Un-a? “Tamo je totalitarizam i ludilo. Ali ni blizu ovome što se događa u Americi”, kaže gospođa. DNOvinari sa “slobodarskog” CNN-a su ostali zabezeknuti…

Vratimo se opet, školovanju u ćopavoj državi na brdovitom Balkanu. Stvarno ne znam kako bi preživio sve ove godine, da me nisu učili ćirilicu? Vazda ću im biti zahvalan, jer su mi otvorili potpuno nove horizonte u životu.

“Što će ti sinko čirilica, kad Vukovar nikada neće biti Вуковар”- reče mi pesnik Jova Jovanović – Dragon. 

Ostadoh bez riječi i bez cigara…

“ZA DOMOVINU SPREMNI

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s