Koliko vrijedi život hrvatskog djeteta?

Održana  je komemoracija obitelji Zec. Što je sasvim u redu. Jer svakoj nevinoj žrtvi treba odati počast. Pogotovo djeci. Ali kada ćemo dočekati to isto za 402 ubijena hrvatska djeteta? Nekima ni ime ne znamo. Očito je da su njihovi životi manje vrijedni a četničke zvijeri su još na slobodi. Naši političari kažu kažu da razumiju tugu roditelja. LAŽU!

Izgubiti dijete je najgora stvar koja se čovjeku može dogoditi. Imam ih dvoje i hvala Bogu živi su i zdravi. Ne mogu ni zamisliti kroz koji pakao prolaze roditelji, braća i sestre ova 402 mala anđela. I zato nemojte za njima liti krokodilske suze i koristiti ih za skupljanje jeftinih političkih poena. To je toliko degutantno da mi se povraća. Bolje se potrudite da barem neki od četalja odgovaraju za ova zlodjela.

Evo i malo matematike. Kad 700 ‘iljada!? navodnih žrtava Jasenovca podijelimo sa 402, dobijemo brojku 1742. Čista logika i ništa više. Nešto vam drugovi nije jasno?  Klasići, Jakovine, Markovine i ostali belosvetski prevaranti, slobodno se javite da polemišemo. Obrisat ću pod s vama, mada o povijesti pojma nemam. Ali nemate ni vi, pošto ste kvazi-istoričari i srpski plaćenici.

Koji je naš osnovni problem? NEPOVEZANOST. Svi naši neprijatelji, jude i vladari iz sjene su i te kako dobro umreženi. Pa tako imamo: udbašku, KOS-ovu,  Soroševu (globalističku), antifa i brojne stranačke mreže. Mi ni nakon 30 godina nismo uspjeli povezati Domoljube iz zemlje i dijaspore. A bojim se da ćemo se još načekati. Dok iz pozadine pratim (i ništa ne dobacujem) kampanje tkz. “desnih” kandidata, definitivno mi postaje jasno da NISMO NORMALNI. Toliko zlobe, mržnje, laži i tračeva već odavno nisam vidio. A nagledao sam se u životu svega i svačega. Što je najgore, ništa od toga nije upućeno mahnitom Zoki, lepoj Kati i ostalim polaznicima Kumrovačke škole.

Neki kao da uživaju u ovome medijskom bratoubilačkom ratu? Mi još uvijek nismo zreli za demokraciju. Kultura dijaloga kod nas uopće ne postoji a uvažavanje tuđeg mišljenja je nepoznat pojam. Za to vrijeme komunjare šute i zadovoljno trljaju ruke. Njima kampanja i ne treba, jer je “naši” upravo odrađuju za njih. Fenomen koji je jako teško razumjeti i gotovo nemoguće objasniti.

Nikada nisam imao prigodu sa distance i objektivno, promatrati ovakve stvari. Jer sam i ja bio jedan od onih koji su branili lik i djelo svojih “spasitelja”. Bolje bi mi bilo da nisam, jer me većina iznevjerila. I zato sve one priče, tekstovi i prazne floskule kako ćemo jedinstvom i zajedništvom promijeniti Hrvatsku, padaju u vodu. U principu smo još uvijek politički diletanti a demokracija je u ovoj zemlji samo mrtvo slovo na papiru.

Još nam najbolje ide s puškom u ruci. Tu smo nenadmašni i svaka nam čast. Ali što nam sve to vrijedi, kad u miru izgubimo sve ono što je krvlju izboreno? Jednostavno, NE ZNAMO i NISMO SPOSOBNI sačuvati ono za što su tisuće NAJBOLJIH MEĐU NAMA dali svoje živote. Mogao bih o ovome pisati do sutra ali nema smisla. Naročito zbog svih onih senzitivnih duša, koje istina i te kako zaboli. Pa si im onda ti kriv za sve, jer nisi nikome jeb… mater u svrhu predizborne kampanje. Na kraju se sve svodi upravo na to. Jedino čemu se veselim je predizborna šutnja. Barem taj jedan dan nećemo morati slušati laži naših uvaženih vođa i njihovih stranačkih internet brigada.

Upravo iz toga razloga više ne vjerujem u nikakve mesije i spasitelje. Štovane dame i gospodo, kandidati za Predsjednika RH. Nitko od vas nije čist. NITKO. I zato se ne zamaram anketama, propagandom, kampanjom i naglo probuđenim “domoljubljem”. Odavno mi je jasno da se ovom zemljom upravlja iz stranih centara moći, pa uopće nemam motiva boriti se i navijati za novu lutku na koncu. Ako netko ne misli tako, poštujem i ne miješam se. Samo u SVOME tekstu iznosim SVOJE osobno mišljenje. Koje možda nije ispravno, ali je moje. Državnici poput Dr. Tuđmana se rađaju jednom u 100 godina, tako da ćem još malo pričekati. Od ovih što su danas u utrci za Pantovčak, nitko mu nije ni do koljena.

A braća četnici nisu ni malo blesavi. Istina je da su sve ratove izgubili ali većinu toga nadoknade u miru. Prvenstveno diplomacijom (koju mi nemamo) i nevjerojatnim umijećem laganja. Tko je pročitao Memorandum SANU 2 zna na što mislim. A u tijeku je provedba trećeg nastavka ovoga monstruoznog, podlog i izuzetno inteligentnog plana. Da bi isti uspio, druga strana mora biti naivna i slijepa. Upravo se tako i ponašamo, tako da ono o “guskama u magli” nije samo puka fraza.

Zahvaljujući onoj staroj: “zavadi pa vladaj,” već je poznato tko će biti pobjednik izbora. “SOROŠ – ZNA SE”. Ugodno je čuti da ima i gorih od nas ali se time ne treba tješiti. Riječ je o multi-kulti eksperimentu zvanom BiH. Veliki državnik i zlatni ljiljan Sejdo Komšić i dalje nastavlja svoju čaršijsku politiku. Koja se temelji na svakodnemnim napadima na našu zemlju i hrvate u globalu. Sad smo im krivi i za migrante. A o tisućama vehabija i džihad ratnika koji tamo žive po šerijatskim  zakonima (a svi imaju BH državljanstvo), niti riječi. Uopće nije pitanje hoće li se dogoditi neki teroristički napad, nego KADA i GDJE? Po teoriji vjerojatnoće, mi bi mogli biti “sretni” dobitnici. Jer postoje 3 skupine država u Europi. Članice EU, kandidati za ulazak u EU i BiH.

Kada bi danas napravili anketu sa pitanjem: “Koji je najvažniji događaj do kraja godine?”, većina bi kao iz topa ispalila: IZBORI! Pogrešno. Ispravan odgovor je BOŽIĆ. Toliko smo postali podložni medijskim manipulacijama, da nemamo vremena uživati u istinskom predbožićnom raspoloženju. Pri tome ne mislim na kupovinu, akcije i popuste. To nema blage veze sa duhom Božića. Veza između čovjeka i Boga postaje sve slabija (čast izuzecima) i sve više ličimo na zapad, gdje su vjerski praznici odavno komercionalizirani.

Nažalost, zapad kopiramo samo u onome što ne valja. Pa tako zaboravljamo naše riječi i mijenjamo ih nekom čudnom mješavinom engleskog i srpskog. Uzmimo za primjer riječ “šerati”, koja se često koristi na društvenim mrežama. Potpuno nepotrebno. Zašto ne možemo reći “dijeliti”?  Neki su se izgleda ufurali da tako dobro govore engleski, pa ko’ biva zaboravljaju hrvatski. Totalno bez veze. Možda se jednoga dana netko sjeti pa počne kopirati i neke pozitivne stvari iz “trulog” kapitalizma. Recimo ekonomiju, produktivnost, edukaciju, radne navike…? Ipak, u jednoj stvari smo daleko ispred njih. Dok se u Americi (uz pomoć suvremene tehnologije) rezultati izbora znaju sat vremena nakon zatvaranja birališta, kod nas je sve poznato već mjesec dana unaprijed.

Duša mi je pisati o tkz. “tabu temama”. Upravo zato što nije politički korektno. Ali nisam ni ja, niti ću ikada biti. Probat ću u idućoj godini malo detaljnije pisati o: teroru duginim bojama iliti pederima, trans-spodobama, Soroševim otvorenim društvima, globalizmu, NWO , događanjima u Vatikanu i ostalim stvarima, za koje ti na društvenim mrežama ne gine blokada ili gašenje profila. Ali moje je da provociram a njihovo da me ušutkaju. I tako se mi “gonjamo” već 2-3 godine. Zakon akcije i reakcije. Jer pisati ono što je istinito, ne znači pisati ono što je poželjno. Ali koliko se god trudio biti svoj i misliti svojom glavom, neke me stvari ubiju u pojam. Pa mi se onda ništa ne da. Tema i ideja je uvijek bilo i bit će, ali treba to sve staviti na papir. A kako o nečemu pisati pozitivno, kad ni sam u to ne vjeruješ?

Malo je ljudi sa karakterom koji su napustili HDZ zbog neslaganja sa titinom politikom. Automatski ih se naziva izdajnicima (čega?). Ali kad kmer pređe u HDZ radi “stabilne većine” (plus ono ispod stola), on postaje “osvještenik” i čovjek koji se vratio na pravi put. Koji apsurdi. Kažu da je knjiga: “Vjerodostojna politika druga Plenkija” i službeno među 3 najtanje knjige na svijetu. Druge dvije su: “Srpska dobra djela” i “Mudre misli Elle Dvornik i matere joj”.

Domaću glazbu već odavno ne slušam, osim kad Thompson objavi novi album. Onda ga slušam do besvijesti, dok sve ne naučim na pamet. Šteta što Marko izdaje albume tek svakih 4-5 godina. Tu može puno naučiti od naše Vlade. Oni izdaju državu svaki dan i očito nemaju problem sa inspiracijom.

Koja je razlika između ljepote i poznate hrvatske šutnje?

Ljepota je prolazna…..

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s