Feta kruva i pašteta

Upravo svjedočimo najokrutnijem obliku vladavine u povijesti. U pitanju je MEDICINSKI TERORIZAM. Vodili su se ratovi, padala su carstva, nestajale civilizacije… Ali nikada nitko nije u istome trenutku, napao cijeli svijet.

Koliko je samo filmova snimljeno, o vanzemaljcima i raznim stvorenjima iz svemira. Koji uz pomoć napredne tehnologije razaraju našu planetu. Svi takvi uradci su svrstani u kategoriju “znanstvene fantastike”. A danas je sam pokušaj normalnog života, postao upravo to. Čista fantazija…

Opet se pokazalo da je čovjek čovjeku najveći neprijatelj. Ako vladajuću “sotonističku sektu”, uopće možemo nazvati ljudima. Želja za vlasti je jedno, ali ovo ćemu svjedočimo je nešto sasvim drugo. Fale mi riječi za opisati ovu piramidu zla, koja gazi sve Božje zakone.

I dan danas nas plaše stanovitim Austrijskim slikarom, iz prve polovine prošloga stoljeća. Mislim na naočitog gospodina s brčićima, poznatijeg kao supruga gđe. Eve Braun. Danas su tu: Rockefeller, Rothschild, Swabs, Soros, Gates, Bezos…. U usporedbi s njima, gospon Ado izgleda kao totalni amater i početnik. Humanitarac, dodao bih.

Kada sam se prvi put susreo sa pojmom “depopulacija”, bio sam skeptičan. Vrlo. Smatrao sam da tako nešto nije moguće. Nema teorije. Ali razvoj situacije (pogotovo u zadnjih godinu i pol), me natjerao da iz korijena promijenim mišljenje. 

Plan za cijepljenje djece, bio je točka na i. Kako drugačije objasniti činjenicu da su mladi a pogotovo djeca imuni na kinesku gripu. I da među njima nije zabilježen NITI JEDAN smrtni slučaj. A oni bi ih cijepili. Na silu. Protiv čega? Protiv života, po svoj prilici…

Imam dvoje djece, i NEMA TE SILE koja će ih natjerati da se cijepe. Ako to bude uvjet za školovanje, ispisat ću ih iz škole. Neka uče doma. Živi i zdravi.

Jasno mi je da će pritisak biti sve veći, ali smo se moja obitelj i ja spremni odreći svega. Preživjeli smo rat, preživit ćemo i ovo. Nadam se? Ali netko će za ovo platiti glavom. Garantiram. Jebe me se za vaše “povlastice”. Ne trebaju mi. I nisam jedini koji tako misli. Ima nas pun k. diljem svijeta, ali je u “medijima” stvorena slika kako svi jedva čekamo jebeno cjepivo. Nije točno. Jer da je stvarno tako, ne bi im trebala ova ubitačna medijska propaganda. 

Pa su tako počeli dijeliti i nagrade. Još jedan dokaz da im “dobro” ide. Tko primi prvu dozu dobit će fetu kruva. A nakon druge slijedi pašteta. I to ona Gavrilovićeva, u narančastoj konzervi. Jebo život bez paštete. Službeno se cijepilo 40% pučanstva RH. Pošto lažu čim zinu, ovu brojku slobodno možemo prepoloviti. Što nam ona govori? Da su i marginalci počeli misliti svojom glavom.

Mali Vili nam prijeti sankcijama? Da se nije malo zajebo? Plačen je da laže, a za prijetnje su zaduženi organi reda. Lakše malo momčino, da ne bi došlo do nepotrebnih “ekscesa”. Velike si gaće sinko obuko. Za discipliniranje masa se prvo koristila mrkva, pa tek onda batina. Izgleda da su zalihe “šargarepe” drastično pale, pa je baseball palica sve traženiji artikl. Ali kome će se odbiti od glavu, pitanje je sad? Jer svaka akcija – izaziva reakciju. Tako me je u školi učilo.

Ako bi već dozvolio da me bockaju, u obzir dolazi samo injekcija heroina. Volio bi se “overdozirat” na koncertu AC/DC (predgrupa: rahmetli Šaban Šaulić sa ženom i djecom). Da barem skiknem sretan, i za DOM & rock’n roll SPREMAN!

Dete sa posebnim potrebama – Ella Dvornik, pokazuje medijima unutrašnjost svoga novog doma. A ćaćin joj je grob u katastrofalnom stanju. Zarastao, šporak i vidi se da ga godinama nitko ne održava. Mater Daniela ide na fitness, pa biće nema vremena. E moj dobri Dino, nije ni tebi bilo lako i sad razumijem sve tvoje poroke.

I prije ove katastrofe smo imali pun k. problema. A ovo s koronom nam je leglo ko’ budali šamar. Bojim se da nam je danas to prioritet broj 1. Kontraproduktivno je trošiti energiju na druge stvari, i pitati se: “Što bi bilo, kad bi bilo?” Da sam se rodio ko’ žensko, danas bi bio mater a ne ćaća. Ali nema poante o tome razmišljati…

Tako je i sa lustracijom. Trebali smo je napraviti, a nismo. I nema smisla to stalno ponavljati. Imamo li još šanse? Nemamo. Već odavno je kasno. Zašto? Kada bi ih kojim čudom sutra sve lustrirali, opet ne bi ništa napravili. Jer je u međuvremenu stasala nova generacija partizana i četnika. A na to uopće nismo obraćali pozornost.

Što ti je život. Neki dan čitam kako je preminuo vojni analitičar Jan Ivanjek. Mlad momak, tek mu je 30 ljeta bilo. Poslije saznam da smo već godinama bili prijatelji na Twitteru. Tamo je bio pod nadimkom “Neovisni analitičar”. Svaka mu je bila na mjestu i nikada nikoga nije uvrijedio. A o svojoj bolesti nije ni riječ rekao, niti se žalio. Bio je jedan od onih tihih ljudi, koji puno toga znaju ali se ne nameću. Počivaj u miru kume moj, i neka ti je laka Hrvatska zemlja.

Pisanje “pro forme” nema smisla. To je jasno ko’ dan. Ali i kritičko pisanje o nekim stvarima, sve manje ima efekta. Jer oni kojima je poruka upućena, u njoj redovito pronalaze druge a nikada sebe. Vazda im je netko drugi kriv.

Održan je sastanak sedam nerazvijenijih zemalja svijeta (G7). Glavne teme: PLANdemija i “klimatske promjene”. Pošto ni jedno ni drugo ne postoji, koje su p. materine pričali? Kako nas što više poslati u “vječna lovišta” ili “gulage”? Svijet srlja u totalnu propast, i prioritet je spasiti živu glavu. Ali ostati SVOJ! 

U SAD je stanje gore nego kod nas. Dočekali smo i taj dan. Ali ne našom zaslugom. Poznato je da skupina luđaka stvara Novi Svjetski Poredak. Odabrali su američku varijantu “Možemo”, da uništi nekada najmoćniju svjetsku silu. Za sad im dobro ide. Ali… Sreća da Guverneri imaju jake ovlasti. Pa tako u 20-ak saveznih država, Bidenovi zakoni uopće ne vrijede. Posebno se ističe prvi čovjek Floride, De Santis. Po meni najbolji izbor za slijedeće Predsjedničke izbore. Trumpova potpora se podrazumijeva.

U novom izvješću Vijeća Europe stoji, da su srbi i romi diskriminirani u Hrvatskoj!? Tko je ovdje lud? MI, tko će drugi? Odavno je jasno tko stoji iza ovakvih “objektivnih izvješća”, pa se u skladu s njima treba i ponašati. Treba ih stvarno diskriminirati, da imaju razloga za kmečanje.

Onomad je stajao natpis, da je “nebeskima” i čukenju ulaz u neke objekte zabranjen. Pričam o slavnoj povijesti. Što se u međuvremenu promijenilo? Postali su fini, kulturni i nisu više agresivni? Ne “atakuju” više na naš teritorij i vole Hrvatsku kao zjenicu oka svoga? Nemojte me ljudi više zajebavat…

Nogomet? Imamo što slaviti. Ovih dana je obljetnica, naše prve utakmice pod okriljem FIFE. U Beču se na današnji dan prije točno 80 godina (15.6.1941), prvi put službeno čula naša himna. Igrali smo protiv tada “vrlo neugodne i jake” Njemačke. Poveli smo 1:0 a na kraju izgubili 5:1. Ali nismo bili kompletni. Kolega “Amor Patriae” kaže, da nam je falio najbolji napadač – Jure Francetić. Pokazao se daleko najučinkovitiji u napadu na Drinu, povijesnu Hrvatsku granicu.

Kratak osvrt na Euro. Danac Eriksen dobije infarkt, u sred utakmice sa Finskom. Bogu hvala, pa su ga uspjeli reanimirati. Mlad čovjek, sportaš u naponu snage, zdrav, testiran svaki tjedan… Što je razlog? Cijepio se protiv Kineske gripe 31.5. ove godine. Ovo je službena informacija njegovog klupskog liječnika (Inter). Ista je u roku nekoliko sati, “čudesno” nestala sa svih društvenih mreža. Slučajnost? Taj izraz već odavno ne postoji…

Dok su Englezi klečali, naši su stajali. Očekivao sam da padne oralni seks, međutim ništa se nije dogodilo. Trebali bi tužiti “anglosaksonske đabalebaroše”. Podhitno. I uzeti im tri boda za zelenim stolom. DokleN više diskriminejšn nad 82 spola + pederi? Utakmicu smo izgubili ali idemo dalje. Još ništa nije gotovo. 

Previše emotivno doživljavam nogomet, pa sam se odlučio objesiti poslije utakmice. Izađem na balkon, uzmem 4 štipalice i zakačim se za konop gdje se suši roba. Tako sam visio cijeli dan.

Ostao bi ja još, da navečer nisu navalili komarci… 

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

2 Comments

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s